Bucureșteni, torturați de polițiști. Lucian Bode: Este INADMISIBIL să ai un astfel de comportament tu, care îmbraci uniforma de polițist
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Lucian Bode, ministrul de Interne, a reacționat în cazul celor 9 polițiști din Capitală care au torturat doi bărbați după ce aceștia le-au reproșat că nu poartă mască de protecție.

„Așa cum bine știți, fapta s-a petrecut în septembrie 2020. A urmat toate procedurile legale, s-a deschis dosar in rem, iar decizia de a-i reține pe 8 dintre cei 9 suspecți având în vedere acuzațiile care se aduc este una corectă. Este inadmisibil să ai un astfel de comportament tu, care îmbraci uniforma de polițist.

Va urma o anchetă, vom vedea care sunt probele, dar dacă 1 la sută este adevărat acești polițiști nu fac cinste instituției. Le transmit românilor că o instituție fundamentală cum e Poliția Română va merge înainte, se va moderniza și va analiza ce s-a întâmplat în toate situațiile. Nu voi accepta niciodată se se pună semnul egal între derapaje și o instituție cum este Poliția Română”. într-o conferință de presă, citează realitatea.net.

VEZI ȘI: Bucureșteni, TORTURAȚI de polițiști. Victimă: M-au pus la pământ, m-au amenințat și mi-au zis: "Stai să vezi ce îți face Poliția Română"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel