Data publicării:

Bucătarul se laudă cu "masa vieții" din spațiu - dar durează șase ore și costă 400.000 de lire sterline

Autor: Dana Mihai | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay, de svklimkin
Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay, de svklimkin
Bucătarul Rasmus Munk este pregătit să ofere "masa vieții" pentru șase oaspeți care pot zbura în stratosferă și se pot bucura de o masă de stele Michelin, dar o așteptare de șase ore și un preț de 400.000 de lire sterline ar putea să-i descurajeze pe unii.

Un bucătar se laudă cu o "masă de o viață" în spațiu, dar cei care vor să guste mâncarea ieșită din comun vor plăti 400.000 de lire sterline.

Clienții SpaceVIP vor trebui să aștepte șase ore pentru masa lor, în timp ce vor zbura în stratosferă cu bucătarul Michelin Rasmus Munk. Doar șase locuri sunt disponibile în istorica performanță astronomică.

Dar cei care vor fi lansați în spațiu pentru a se înfrupta din mâncarea premiată nu se vor afla într-o rachetă, ci într-o capsulă presurizată atașată la un SpaceBalloon.

Jane Poynter, fondator și co-CEO al Space Perspective, a declarat:

"Space Perspective face ca experiența spațială să fie mai accesibilă ca niciodată. Cu zborurile noastre spațiale unice, facem posibil ceea ce poate fi acest moment care le poate schimba complet viața oamenilor - o schimbare profundă a modului în care noi, oamenii, privim lumea și locul nostru în ea.

Urcând la 100.000 de metri deasupra nivelului mării, mâncăcioșii vor fi serviți în cadrul unei experiențe Wi-Fi inclusive, unde își vor putea transmite în direct masa către prietenii și familia de pe Pământ", relatează New York Post.

Chef Rasmus a salutat proiectul, care va fi lansat la sfârșitul anului 2025, ca fiind o călătorie "cu adevărat semnificativă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel