Bușoi-Orban, atac DEVASTATOR pentru șefia PNL: E imprevizibil. Țipă de șase luni
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Diana Popescu
WhatsApp
Cristian Bușoi a vorbit în exclusivitate în cadrul emisiunii DCNews despre candidatura lui Ludovic Orban la alegerile pentru conducerea PNL. Acesta consideră că al său contracandidat este ”foarte imprevizibil”. 

Întrebat dacă prin alegerea lui Ludovic Orban securitatea își ia o revanșă față de conducerea noului PNL, acesta a răspuns: ”Am alte rezerve față de candidatura lui Ludovic Orban, cu toată relația bună pe care o am de-a lungul timpului și recunoscându-i lui Ludovic Orban niște merite incontestabile.

Cred însă că pe de o parte dacă vrem să deschidem o puncte către electoratul PNL pe care l-am pierdut, PNL are nevoie de o schimbare și are nevoie de un aer de noutate, de echilibru, de modernitateîn conducerea Partidului Național Liberal la cel mai înalt nivel. În al doilea, de foarte multe ori, domnul Orban este foarte imprevizibil.

S-a opus creării USL, dar a fost membru al unui grup parlamentar în timpul USL, dacă nu mă înșel. Critică de șase luni de zile foarte dur fosta conducere a partidului, dar în stânga și în dreapta domniei sale se află domnul Bolojan, fostul secretar general, domnul Falcă, fostul șef de campanie, mulți dintre oamenii care au făcut parte din primul eșalon de decizii al fostei conduceri.

Țipă foarte tare și e un principiu corect că va trebui ca în interiorul PNL filialele să își administreze propriile decizii și să nu mai avem un fenomen în care candidați impuși de la centru, merg și candidează într-un județ cu care nu au nicio legătură, dar la evenimentul de lansare câțiva dintre candidații promovați de fosta conducere și care au fost trimiși în județe erau în poze alături de domnul Orban. Mai sunt chestiuni care țin de o anumită imprevizibilitate a lui Ludovic Orban și cred că PNL are nevoie de mai multă consecvență și de o direcție pe care să și-o asume foarte clar, fără dublu limbaj, fără acest gen de imprevizibilitate”.

Întrebat ce s-ar întâmpla dacă instanța îl va condamna cu suspendare pe Ludovic Orban, iar între timp acesta va câștiga alegerile, Bușoi a răspuns: ”În opinia mea, cred că a fost o nedreptate care i s-a întâmplat, sigur că doresc din tot sufletul și cu toată sinceritatea ca rezultatul final să fie acela al unei achitări, pentru că nu mi se pare normal să se intervină în felul acesta în interiorul jocului politic.”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel