Bruce Springsteen, în concert pe RADIO DC NEWS: "Live 1975-85". Seria ”Midnight Live Concerts” continuă
Autor: Ciprian Dumitrache | Publicat pe: 04 sep 2022, 13:35
WhatsApp
Foto: Bruce Springsteen / facebook
Foto: Bruce Springsteen / facebook
Radio DC News continuă și duminică seria de concerte ”Midnight Live Concerts”.

Radio DC News vă aduce duminică, de la ora 23.59, un recital de excepție. În această noapte veți putea asculta Bruce Springsteen & The E Street Band - "Live 1975-85"

”Cea mai bună experiență de concert rock dintr-un deceniu”, așa cum a fost caracterizată de revista Rollingstone, "Live 1975-85" strânge cele mai bune melodii cântate de Bruce Springsteen laolaltă cu piese noi la momentul lansării.

Structura vag cronologică a setului ”Live 1975-85"  prezintă, prin cele 40 de piese ale sale, evoluția temelor lirice ale lui Springsteen, de la primele melodii Great Escape („Growin’ Up” sau „Thunder Road”), până la imnul ”Born in the USA”, fiind un adevărat tur de forță ce captează energia brută cu care Springsteen și E Street Band au cucerit lumea. 

Vă așteptăm pe Radio DC News!

Bruce Springsteen

Bruce Frederick Joseph Springsteen (născut la 23 septembrie 1949) este un cântăreț, compozitor și muzician american. 

În cei peste 50 de ani de carieră, "The Boss" a lansat 20 de albume de studio, dintre care majoritatea sunt înrgistrate împreună cu trupa sa, E Street Band.

Bruce Springsteen este unul dintre creatorii stilului de muzică Heartland rock, combinând stilul muzical rock mainstream cu cântece narative despre viața clasei muncitoare americane.

Pe parcursul unei cariere care s-a întins pe aproape șase decenii, Springsteen a devenit cunoscut pentru versurile sale cu un puternic mesaj social și pentru spectacolele de scenă spectaculoase prin energia pe care o degajau, uneori având o durată de aproape patru ore.

Springsteen a vândut peste 150 de milioane de discuri în întreaga lume și peste 64 de milioane de albume în Statele Unite, făcându-l unul dintre cei mai bine vânduți artiști muzicali din istorie.

Springsteen a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame în 1999, fiind, de asemenea, decorat de președintele Barack Obama, în 2016, cu medalia Medalia Prezidențială a Libertății.

Potrivit revistei Rolling Stone, Bruce Springsteen se află pe locul 23 pe lista celor mai mari artiști ai tuturor timpurilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?