Britney Spears s-a căsătorit cu logodnicul său, Sam Ashgari
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursa foto: Facebook (Britney Spears)
Sursa foto: Facebook (Britney Spears)
Britney Spears și-a unit destinele pentru a treia oară, de data asta cu logodnicul său, Sam Ashgari.

Britney Spears s-a căsătorit cu logodnicul Sam Asghari, la șapte luni după ce a fost eliberată de sub tutela despre care spunea că a împiedicat-o să își trăiască viața și să se căsătorească. Cuplul a organizat joi o ceremonie intimă din Los Angeles.

Anul trecut, starul pop, în vârstă de 40 de ani, a declarat în instanță că tutela legală, care a ținut 13 ani, a însemnat că ”nu putea să se căsătorească și să aibă un copil”. Aranjamentul legal s-a încheiat în noiembrie și ea a rămas ulterior însărcinată, dar a anunțat în mai că a suferit un avort spontan.

Citește articolul: Britney Spears a pierdut sarcina

Fostul soț Jason Alexander a încercat să blocheze evenimentul

Cu puțin timp înainte de nuntă, un fost soț al vedetei a fost reținut în afara casei ei, după ce a încercat să blocheze evenimentul. Jason Alexander, care a fost căsătorit cu Spears timp de puțin mai puțin de 55 de ore în 2004, a reușit să intre pe proprietate pentru scurt timp, transmițând în direct pe social media în timp ce trecea pe lângă un agent de securitate și alte persoane. 

Domnul Alexander a fost arestat de poliția din zona Ventura în baza unui mandat din altă unitate teritorială pentru o infracțiune nedezvăluită, iar ofițerii mai trebuiau să decidă dacă vor fi depuse acuzații de încălcare a proprietății private. 

Între cântăreață și soțul ei este o diferență de 12 ani

Spears l-a întâlnit pe antrenorul personal Asghari, în vârstă de 28 de ani, în 2016, pe platoul videoclipului ei pentru piesa Slumber Party. Într-un interviu acordat BBC Persian, realizat cu o lună înainte de anunțul sarcinii, Asghari a spus că mariajul și planurile de a avea copii ”ar fi trebuit să aibă loc în urmă cu trei ani”.

Cuplul s-a logodit în septembrie anul trecut, cu două luni înainte de încheierea tutelei din cuza căreia, tatăl cântăreței, Jamie, îi controla multe aspecte ale vieții ei. Tatăl, mama și sora ei nu au fost la ceremonia de nuntă. Printre invitații văzuți sosind s-au numărat Paris Hilton și actrița Drew Barrymore.

Jamie Spears a spus anterior că aranjamentul a fost ”necesar” pentru sănătatea mintală a fiicei sale, dar a fost de acord că este timpul ca ea ”să preia din nou controlul asupra vieții ei”.

Asghari este al treilea soț al vedetei. După Alexander, ea a fost căsătorită cu Kevin Federline din 2004 până în 2007.

Britney Spears a anunţat că a început să îşi scrie autobiografia

Cântăreaţa Britney Spears a anunţat că a început să îşi scrie autobiografia, confirmând astfel mai multe articole apărute în presa americană potrivit cărora vedeta muzicii pop intenţionează să publice un volum de memorii, informează BBC. Artista a făcut marea dezvăluire într-un mesaj publicat pe contul ei de pe reţeaua de socializare Instagram.

Britney a spus că volumul de memorii va descrie o serie de evenimente dureroase din viaţa ei. „Scriu o carte în această perioadă şi este chiar un proces vindecător şi terapeutic. De asemenea, este greu să aduc evenimente din trecut înapoi în viaţa mea. Nu am putut niciodată până acum să vorbesc în mod deschis despre ele. Ştiu că sună copilăresc, dar eram extrem de tânără când acele evenimente s-au produs”, a dezvăluit artista americană în acel mesaj online.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel