Britney Spears, părăsită de managerul său, Larry Rudolph
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Britney Spears, părăsită de managerul său, Larry Rudolph / Foto: Facebook Britney Spears
Britney Spears, părăsită de managerul său, Larry Rudolph / Foto: Facebook Britney Spears
Managerului cântăreței Britney Spears a pus capăt colaborării sale îndelungate cu artista americană.

Managerul cântăreţei Britney Spears a decis să pună capăt colaborării sale îndelungate cu vedeta pop, informează revista Variety, care citează o scrisoare a acestuia către tatăl cântăreţei cu privire la intenţia artistei de a nu mai susţine niciodată concerte, potrivit Reuters.

Larry Rudolph a scris în scrisoarea lui către Jamie Spears şi Jodi Montgomery - desemnată tutore temporar al cântăreţei Britney Spears în 2019 - că "serviciile sale nu mai sunt necesare", în condiţiile în care Britney "şi-a exprimat intenţia de a se retrage oficial", relatează Agerpres.

VEZI ȘI: Britney Spears își cere scuze fanilor. A ascuns drama prin care trece

Britney Spears, plasată sub tutelă după ce a suferit o cădere nervoasă



Britney Spears, în vârstă de 39 de ani, a fost plasată sub tutelă în 2008, după ce a suferit o cădere nervoasă, intens mediatizată la vremea respectivă. Condiţiile tutelei judiciare sunt foarte stricte şi prevăd ca deciziile care o privesc pe cântăreaţă să fie luate în majoritatea cazurilor de tatăl acesteia, Jamie Spears, cu care vedeta are o relaţie dificilă de multă vreme.

Un proces ce vizează anularea tutelei sale judiciare a început anul trecut. În cadrul acestuia, luna trecută, Britney Spears a cerut în timpul unei audieri anularea acestei tutele şi a dezvăluit dificultăţile fizice şi emoţionale pe care a fost forţată să le suporte din cauza acestui regim judiciar. Cererea ei a fost însă respinsă de un tribunal din Los Angeles.

VEZI ȘI: Britney Spears mărturisește că a plâns două săptămâni după un documentar care-i abordează viața personală

 

Au colaborat timp de 25 de ani



În scrisoare, Rudolph, care a colaborat cu artista americană timp de peste 25 de ani, a precizat totodată că nu a făcut niciodată parte din echipa care asigură tutela artistei şi că nu a luat parte la acţiunile acelei echipe.

Fostul manager nu a putut fi contactat de Reuters pentru a face declaraţii despre scrisoarea lui sau despre articolul publicat în revista Variety.

VEZI ȘI: Britney Spears imploră instanța să își poată lua propriile decizii. „Vreau ca această tutelă să ia sfârșit”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel