Britney Spears își anunță logodna cu iubitul său, Sam Ashgari
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Instagram - Sam Ashgari
Instagram - Sam Ashgari
Britney Spears și-a anunțat logodna cu iubitul său. Aceasta este la un pas de a ieși de sub tutela tatălui său. 

Britney Spears și-a anunțat logodna cu iubitul ei, Sam Asghari. Cântăreața a postat un videoclip în care apare cuplul, imagini în care artista care arăta inelul pe care l-a primit. Spears duce o bătălie legală pentru a pune capăt tutelei sale din ultimii 13 ani, care îi controlează atât viața personală, cât și finanțele.

Ea a dezvăluit că regulile impuse de tutelă o împiedicau să se căsătorească cu Asghari sau să aibă mai mulți copii. Aranjamentul de tutelă i-a fost impus în 2008, când s-au ridicat îngrijorări cu privire la sănătatea mintală a cântăreței. Asghari a postat o fotografie separată a inelului și a cuplului care se sărută.

Managerul său, Brandon Cohen, a confirmat vestea logodnei pentru revista People.

"Cuplul și-a oficializat relația de lungă durată astăzi și sunt profund impresionați de sprijinul, dăruirea și dragostea primită de ei", a spus el.

Cuplul s-a întâlnit pe platoul unui videoclip muzical în 2016.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Britney Spears (@britneyspears)

Victorie pentru Britney Spears

Tatăl cântăreţei Britney Spears a cerut în mod oficial, marţi, justiţiei americane să anuleze regimul de tutelă judiciară sub incidenţa căruia fiica lui a fost plasată în urmă cu 13 ani, atât în ceea ce priveşte viaţa personală a artistei, cât şi afacerile financiare ale acesteia, au anunţat mai multe companii mass-media din Statele Unite, citate de AFP, citează Agerpres.

Criticat de Britney Spears, care s-a lansat recent într-o ofensivă judiciară ultra-mediatizată pentru ca tatăl ei să nu mai poată să îi controleze viaţa şi averea, Jamie Spears a acceptat luna trecută să renunţe la statutul de tutore al vedetei pop. În august, el a declarat că doreşte "să colaboreze cu tribunalul şi cu noul avocat al fiicei sale pentru a pregăti o tranziţie liniştită către un nou tutore".

Declaraţia lui a reprezentat o victorie uriaşă pentru cântăreaţa pop, în vârstă de 39 de ani, şi un pas înapoi pentru Jamie Spears, care a contestat într-o primă fază procedura judiciară demarată de Britney Spears în vederea anulării tutelei. Acea măsură îi conferea tatălui artistei un control total asupra finanţelor fiicei sale începând din 2008, anul în care artista a stârnit îngrijorări legate de sănătatea ei mintală după mai multe incidente extrem de mediatizate.

Un al doilea pas înapoi a fost făcut marţi de Jamies Spears în această chestiune: potrivit presei americane, care citează noi documente judiciare depuse la Tribunalul din Los Angeles, tatăl vedetei pop consideră de acum că fiica lui "are dreptul să ceară tribunalului să examineze cu seriozitate dacă această măsură de tutelă este în continuare necesară".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel