Britney Spears, donații pentru copiii bolnavi de cancer
Data publicării:
Autor: Elena Bratu
WhatsApp
Spears, în vârstă de 35 de ani, a investit recent 1 milion de dolari în donații pentru copiii bolnavi de cancer, sumă obținută din vânzările de bilete la show-ul său "Piece of Me".

Cântăreața Britney Spears a donat 1 milion de dolari pentru NCCF, "Nevada Childhood Cancer Foundation”, un centru pentru copiii bolnavi. 

NCCF va deschide, în această vară, noul campus Britney Spears, o unitate de 16.000 de metri pătrați care oferă peste 45 de programe și servicii pentru copii și adulți bolnavi de cancer. 

"Sunt multe lucruri pe care le-am făcut în cariera mea, de care sunt foarte mândră, dar nu mai mult decât sunt de acest lucru", a declarat Spears într-un interviu. "Faptul că am reușit să-mi folosesc statutul de celebritate pentru a construi acest campus, pentru a ajuta copiii bolnavi și familiile lor atunci când au nevoie, nu numai că-mi vine să plâng, dar îmi aduce și o foarte mare satisfacție", a declarat artista.

Proiect de suflet

Spears, care a pierdut-o pe mătușa sa, Sandra, din cauza cancerului în 2008, a spus că știe efectele devastatoare pe care le poate avea boala asupra familiilor, motiv pentru care acest proiect înseamnă atât de mult pentru ea. "Sunt bucuroasă că pot să ajut într-un mod oricât de mic", a spus Britney, potrivit InStyle Magazine.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel