Data publicării:

Britney Spears, dans periculos în bucătărie. O imită pe Shakira

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
FOTO: Instagram @ Britney Spears
FOTO: Instagram @ Britney Spears
Britney Spears, dans periculos în fața camerei. Artista atrage încă o dată atenția internauților, însă nu în modul în care ne-a încântat în urmă cu două decenii.

Britney Spears continuă să posteze pe Instagram înregistrări cu diferite dansuri pe care le realizează în incinta casei sale, unele mai senzuale, alte mai periculoase.

De altfel, pe la jumătatea lunii august a atras atenția fanilor internauți cu privire la dansul la bară pe care îl executa, cum postările îi sunt restricționate, cei care o urmăresc pot doar reacționa lăsând clasica inimioară, fără să o mai apostrofeze sau să o laude, după caz.

Astfel, ca să îi ”potolească” pe criticii săi, artista care a încântat milioane de adolescenți în urmă cu peste două decenii, a pus la descrierea celui mai recent dans, unul periculos într-o primă instanță, subliniind că este doar o pregătire pentru Halloween. 

”Astăzi am început să mă joc în bucătărie cu cuțitele !!! Nu vă faceți griji că NU sunt cuțite adevărate !!! Halloween-ul vine în curând!”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Maria River Red (@britneyspears)

Dansul periculos, care a adunat peste 400 de mii de aprecieri, nu pare să fie pe gustul câinilor pe care îi are artista, aceștia fiind vizibil speriați de modul în care se manifestă stăpâna lor.

Mai mult, ca să își liniștească fanii, Britney Spears afirmă că doar ”o copiază pe Shakira”.

Citește și: Britney Spears s-a filmat dansând la bară. Fanii artistei, îngrijorați: „De ce nu intervine nimeni?” (VIDEO)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel