Data publicării:

Britney Spears a scris în cartea sa de ce se pozează dezbrăcată sau dansând cu cuțite

Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto: Instagram Britney Spears
Foto: Instagram Britney Spears
  Britney Spears a explicat de ce îi place să posteze fotografii nud pe contul ei de Instagram.  

Contul de socializare al cântăreței a atras multă atenție din partea fanilor și a presei în ultimii ani, cu Spears postând adesea imagini cu ea în diferite stadii de dezbrăcare și videoclipuri cu ea dansând, conform The Independent.

Într-un fragment din memoriile ei viitoare „The Woman in Me”, cântăreața a recunoscut că mulți dintre urmăritorii ei ar putea găsi postările ei confuze, dar a dezvăluit că se simte „fericită” când „pozează așa cum se simte sexy”. „Știu că mulți oameni nu înțeleg de ce îmi place să fac poze cu mine nud sau în rochii noi”, scrie Spears în autobiografia ei.

„Dar cred că dacă ar fi fost fotografiați de alte persoane de mii de ori, forțați și pozați pentru aprobarea altora, ar înțelege că mă simt foarte fericită când pozez așa cum mă simt sexy și îmi fac singură poza.”

Fanii lui Britney sunt îngrijorați pentru ea

Postările de pe rețelele sociale ale lui Spears au stârnit îngrijorare din partea unor părți ale fanilor ei în ultimele luni. În septembrie, ea a publicat o serie de videoclipuri care păreau să o arate dansând cu cuțite, despre care a dezvăluit ulterior că erau cuțite false de la un magazin de recuzită, și a fost vizitată de poliție pentru un „control al bunăstării”.

„Atât de inacceptabil ca polițiștii să asculte de fani aleatori și să intre în casa mea fără motiv”, a scris ea pe Instagram imediat după aceea. „Doamne Dumnezeule... pot să dau telefoane și să-i fac pe alții să se simtă amenințați în casa lor?”

Vedeta a împărtășit anterior frustrarea ei după ce fanii au sunat la poliție la casa ei pentru a verifica starea ei în ianuarie, ca răspuns la ștergerea temporară a contului ei de Instagram. „Îi iubesc și îi ador pe fanii mei, dar de data asta lucrurile au mers puțin prea departe și intimitatea mea a fost invadată”, a scris ea într-o declarație pe X/Twitter.

Potrivit The New York Times, Spears face aluzie la acest episod în memoriile ei, scriind: „Libertatea înseamnă să iei o pauză de la Instagram fără ca oamenii să sune la 911.”

Revelații bombă despre viața ei privată

Autobiografia ei mult-așteptată, care va fi lansată la nivel mondial pe 24 octombrie, conține o serie de revelații bombă despre viața ei privată, cu Spears dezvăluind că a avut un avort în timpul relației ei cu Justin Timberlake. „Până în ziua de azi, este unul dintre cele mai chinuitoare lucruri pe care le-am trăit vreodată în viața mea”, a scris ea.

Fragmentele din carte au provocat inevitabil agitație online, determinând-o pe Spears să intervină pentru a clarifica că nu a vrut „să ofenseze pe nimeni” prin împărtășirea poveștii ei.

„Scopul cărții mele nu a fost să ofensez pe nimeni prin niciun mijloc!!!” a scris ea pe Instagram ca răspuns la avalanșa de rapoarte. „Așa eram eu atunci… asta este în trecut!!! Nu-mi plac titlurile pe care le citesc… de aceea am renunțat la afacere acum patru ani!!!”

„Cea mai mare parte a cărții este de acum 20 de ani… am trecut peste și o iau de la capăt”, a adăugat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel