Britanicul care a fugit cu o refugiată știa că se bagă într-un ”dezastru”. Despărțirea, inevitabilă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursa Foto YouTube
Sursa Foto YouTube
Un britanic, care și-a lăsat familia pentru refugiata din Ucraina pe care o primise în casă, s-a despărțit de aceasta, după câteva luni de relație. 

Fosta iubită a unui britanic, părăsită pentru o refugiată ucraineană spune că nu este surprinsă că perechea s-a despărțit. Lorna Garnett, în vârstă de 28 de ani, le-a spus prietenilor că nu îl va lua înapoi pe fostul ei partener Tony, în vârstă de 30 de ani, după despărțirea lui de Sofia Karkadym. Garnett a susținut anterior că refugiata purta „bluze decoltate și ruj roșu” prin casă în încercarea de a-i seduce bărbatul după ce s-a mutat în casa lor.

Fostul ei iubit, care este tatăl celor doi copii ai ei, și-a împachetat lucrurile și a părăsit-o pe Garnett înainte de a se muta într-o casă nouă cu Karkadym. Dar povestea de dragoste s-a încheiat acum, Tony și-ar fi părăsit partenera după ce s-au certat la aniversarea de 30 de ani. Refugiata avusese probleme de sănătate între timp, el fiind cel care devenise îngrijitorul ei. 

Potrivit The Sun, Garnett le-a spus prietenilor săi: „Știam că se va termina cu un dezastru pentru ei, dar pur și simplu nu credeam că va veni după doar patru luni. A renunțat la atât de multe. Este greu să simt simpatie. Nu l-aș lua înapoi într-un milion de ani.”

Încă are grijă de ea și îi caută o casă. ”A fost o greșeală”

Tony, care este agent de securitate, s-a despărțit de Lorna după ce au primit-o pe Karkadym ca refugiată la începutul acestui an. Cu toate acestea, relația lor nu a durat, iar Tony și-a părăsit partenera pentru care a fugit de familie, scrie The Mirror.

El a declarat pentru MailOnline: „Am terminat-o 100% cu ea. Nu mai suntem un cuplu. Am lăsat-o pe Lorna și pe cei doi copii ai mei pentru ea și am făcut toate eforturile în plus pentru a o ajuta și pentru a rămâne împreună. Am muncit atât de mult pentru ca această relație să funcționeze. Știam că am arăta ca doi nebuni dacă ne-am despărți pentru că avem un profil media și din cauza atenției care ne-a fost acordată la televizor și pe internet".

Agentul de securitate a susținut că a renunțat la relație după ce perechea s-a certat în timpul aniversării a 30 de ani a lui Tony, sâmbătă seara. El a descris relația sa cu Karkadym ca pe o „greșeală”, dar a spus că încă are grijă de ea. El a adăugat că chiar i-a trimis mesaje mamei ei odată cu despărțirea lor.

Tony a spus că va contacta consiliul și Ministerul de Interne pentru a încerca să-i găsească ucrainencei o nouă casă.

Refugiata din Ucraina care a fugit cu soțul unei britanice a rămas oarbă

Britanicul care a părăsit-o pe mama copiilor săi pentru o refugiată ucraineană a dezvăluit că noua lui iubită a orbit, iar el a devenit îngrijitorul ei. Tony Garnett, în vârstă de 29 de ani, și-a părăsit soția, Lorna, la doar câteva zile după ce Sofia Karkadym, în vârstă de 22 de ani, s-a mutat în casa lor din Bradford, West Yorkshire. Sofia, care a fugit din Lvov în timpul războiului cu Rusia, a suferit o infecție la ochi în Germania, în timp ce călătorea spre Marea Britanie.

Acum este parțial oarbă și se confruntă cu o lungă recuperare după o intervenție pentru a-și restabili vederea. Tony a declarat pentru Metro.co.uk: ”Am renunțat la muncă pentru a deveni îngrijitorul ei cu normă întreagă. Pentru că nu a primit încă un număr de asigurare națională și nu poate lucra, a trebuit să finanțez totul eu. Nu primesc nimic pentru că sunt îngrijitorul ei pentru că ea nu pretinde beneficii. Citește mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel