Brigitte Sfăt - Claudia Pavel, scandal fără precedent: ''Golancă, pușcăriașă. Să nu mai îndrăznești..''
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Brigitte Sfăt
Brigitte Sfăt
Scandal fără precedent între Brigitte Sfăt și Claudia Pavel în cadrul show-ului ''Ferma''. Cântăreața, deranjată de spusele fostei neveste a lui Ilie Năstase, a răbufnit și a început să îi adreseze cuvinte dureroase.

Scandalul a pornit în urma unei discuții pe care Brigitte a avut-o cu Silviu și Ioana, în care le-a spus celor doi faptul că interpreta ar vrea să îl cucerească pe Remus. Aflată în hambar, Claudia Pavel a auzit discuția și nu s-a mai putut controla.

Săraca de tine, Brigitte, trebuie să te duci la spitalul de nebuni. Nu am văzut în viața mea așa femeie ca tine, mitomană. Mi-e milă de tine, fată. Vai de capul tău. Golancă p**vers*, pușcăriașă. Să nu mai îndrăznești să vorbești cu mine", i-a spus Claudia Pavel lui Brigitte.

Sunt șocată. Nu am crezut că poate să spună așa ceva. Nu o să stăm o veșnicie aici, o să ieșim. Și am și eu vreo doi avocați și o să vedem", a spus Brigitte.

Claudia Pavel, aventură cu primul soț al lui Brigitte?

Conflictul dintre cele două a determinat-o pe Brigitte să spună că artista a avut o relație cu primul ei soț, Octavian Sfăt, chiar în timpul căsătoriei lor.

Soțul meu, tatăl lui Robi, m-a înșelat cu ea. A venit la concursul ăsta să se combine cu alți bărbați? Știam că nu mă suportă... asta de când s-a culcat cu primul meu soț. Normal eu ar trebui să fiu supărată pe ea", a răbufnit Brigitte.

Vezi și: Ferma PRO TV. Claudia Pavel, atac dur la Jorge: Îl are pe diavol în el

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel