Brigitte Sfăt, ATAC la stilistul vedetelor: ''Să înceteze cu escrocheria''
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Soția lui Ilie Năstase este o altă vedetă care sare la gâtul stilistului Adi Constantin. Acesta se află într-un plin scandal din cauza acuzațiilor aduse salonului său, potrivit cărora uneia dintre cliente i-a fost furată geantă, iar alte femei au fost de asemenea păgubite.

Brigitte Sfăt este deranjată că stilistul se folosește de imaginea ei pentru a-și promova afacerea și a răbufnit pe Facebook.

"Pentru a înţelege toată lumea, eu îmi aranjez părul în diferite saloane, cel mai des la Mall Promenada. Faptul că locuiesc în Dorobanţi şi am ales să merg uneori la Adi Constantin nu îi dă dreptul să îmi folosească imaginea şi nici nu doresc să fiu asociată cu el, mi se pare penibil că, în fiecare emisiune unde el vorbeşte despre înclinaţiile sale sexuale sau modul în care îşi gestionează prostul mers al salonului sunt eu, acolo pe fundal, cred că cineva ar trebui să plătească sau să înceteze cu această escrocherie. Eu sunt fată făină dar nu şi când sunt luată de fraieră! Nu vreau să deschid eu un scandal!", a scris Brigitte pe Facebook.

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel