Brigitte Pastramă, ATAC la adresa fostului soț! Declarații TULBURĂTOARE: „M-a bătut și m-a tăiat”
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Brigitte Pastramă e din nou în centrul atenției în showbiz-ul autohton. De data aceasta, bruneta îi aduce fostului soț acuzații grave: susține că a bătut-o și a tăiat-o! 

După ce Ovidiu Torj a intervenit în scandalul dintre Brigitte Pastramă și fiul ei, Robert, au ieșit la iveală detalii halucinante din trecutul brunetei. Ovidiu Torj a afirmat că vrea să-i ia fetița pe care o au împreună, lucru care, pare-se că a scos-o din minți pe brunetă.

Brigitte Pastramă a mărturisit că, la o lună după ce a început o relație cu Ilie Năstase, Ovidiu Torj a dezbrăcat-o, a bătut-o și a tăiat-o pentru a nu mai putea intra în restaurant. 

Vedeta și-a retras plângerea pentru fiica pe care o are împreună cu Ovidiu Torj, dar n-a uitat niciodată acest incident. 

„După ce m-a dezbrăcat în pielea goală, m-a bătut și m-a tăiat pentru a nu mai putea intra în restaurant, la o lună după ce m-am combinat cu Ilie (n.red Ilie Năstase, fost soț)... Mi-am retras plângerea pentru fiica noastră”, a spus Brigitte Pastramă pentru Antena Stars.

„M-am despărțit de el pentru că am avut un hematom și fisură pe craniu în urma corecțiilor pe care mi le-a aplicat” a mai spus bruneta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel