Brigitte Macron, rol într-un serial de televiziune: "Am multe emoţii"
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Brigitte Macron îşi va interpreta propriul rol într-un episod difuzat sâmbătă din mini-seria "Vestiaires".

Brigitte Macron, soţia preşedintelui Franţei, îşi va interpreta propriul rol într-un episod difuzat sâmbătă din mini-seria "Vestiaires", despre un club de înot pentru persoane cu dizabilităţi din Marsilia (sud-est), a anunţat joi canalul public de televiziune France 2 într-un videoclip postat online, potrivit AFP. "Ştiam că era admiratoarea serialului. Din moment ce îi place, o vom invita să joace alături de noi", a povestit Adda Abdelli, autorul şi unul dintre interpreţii seriei ajunse la cel de-al optulea sezon. 

Episodul va fi difuzat sâmbătă, la 20:40

În episodul care va fi difuzat sâmbătă la 20:40, Brigitte Macron intră în vestiarul înotătorilor pentru a discuta cu aceştia. Prima doamnă poartă costumul bleu cu care a fost îmbrăcată şi la ceremonia din mai 2017 de predare-primire a mandatului între fostul şef de stat François Hollande şi succesorul său, Emmanuel Macron. 

"Am multe emoţii", mărturiseşte, zâmbind, prima doamnă, care a fost profesoară de literatură şi de teatru, înainte de a poza cu echipă serialului. Preşedintele Macron a avut, de asemenea, o scurtă apariţie în "La Traversée", un documentar despre Mai 68 realizat de cineastul Romain Goupil şi fostul europarlamentar Daniel Cohn-Bendit, prezentat în afara competiţiei la festivalul de la Cannes de anul acesta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel