Brigitte Macron, apariţie neașteptată pe Netflix. Ce rol va juca într-un serial popular
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Soţia preşedintelui Franței îşi interpretează propriul rol într-o apariţie scurtă şi neaşteptată într-un episod din a doua parte a celui de-al patrulea sezon al serialului de succes ''Emily in Paris'', care va fi difuzată începând de joi pe Netflix.

Filmarea acestei scene, ţinută strict secretă până în prezent, a avut loc pe data de 2 aprilie în apropiere de Place de la Madeleine, în centrul Parisului, transmit AFP şi EFE.

Cum a venit ideea acestei apariții în film

 

În apariţia sa, Brigitte Macron se joacă pe sine şi poartă propriile haine, fără a i se da indicaţii specifice, privind ţinuta sa, conform revistei “Elle“. Lily Collins, actriţa care joacă în serial, a declarat pentru “Elle“ faptul că “ideea acestei apariţii a venit în timpul unei întâlniri în decembrie 2022 la Palatul Elysee“, unde Darren Star, creatorul serialului “Emily in Paris“, şi Collins s-au întâlnit cu soţia preşedintelui francez. În timpul acestei întâlniri, Collins şi Star au invitat-o pe Brigitte Macron să participe la următorul sezon, invitaţie care a fost acceptată.

“Brigitte Macron este o mare fană a serialului“

 

“Brigitte Macron este o mare fană a serialului şi a acceptat să participe cu mult umor şi profesionalism. Deşi filmările au durat mai puţin de o oră, a fost o onoare şi o adevărată bucurie să lucrez cu ea“, a declarat Collins pentru publicaţie.

Apariţia lui Brigitte Macron, împreună cu sloganul campaniei #makeiticonic lansată de guvernul francez pentru a atrage investitori străini, subliniază intenţia serialului de a celebra cultura şi imaginea Franţei. Primul episod al serialului 'Emily in Paris' a fost lansat pe Netflix pe 2 octombrie 2020.

De ce a câștigat rapid popularitate serialul Emily in Paris

 

Serialul, creat de Darren Star, a câştigat rapid popularitate pentru o portretizare idealizată a vieţii în Paris. Cu toate acestea, a fost criticat în special în Franţa deoarece prezintă un stil de viaţă care perpetuează clişee şi stereotipuri, în loc să ofere o portretizare mai nuanţată şi mai realistă a capitalei Franței, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel