Brigitte, înjurată pe stradă: A spus că anunță poliția, dacă nu îi arăt buletinul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Brigitte Sfăt
Brigitte Sfăt
Brigitte a povestit cum un bărbat a început să îi vorbească urât, când a încercat să-și parcheze mașina și nu a lăsat-o, spunându-i că nu are voie deoarece nu locuiește în acea zonă.

„Cea mai proastă experiență pe care am putut să o am a fost astăzi, în drum spre salonul T....., unde încerc de cinci zile să îmi fac o întreținere la gene.... Luni, la ora 18:00, am fost programată la genuțe, dar se pare că era o recepționeră nouă, care a uitat să mă scrie pe programator, atunci când am sunat și mi-a stabilit ora de întreținere. Ok, am zis să nu mă enervez, deși am condus 50 de minute din Pipera până la acest salon și am renunțat și la o programare la medic că na, frumusețea înainte de toate.

Astăzi, ora 18:00, ora la care am fost reprogramată, ce credeți? Nu am putut intra pe strada salonului, deoarece un domn cu un limbaj deocheat a spus că anunță poliția dacă nu îi arăt buletinul că locuiesc acolo. Sunând la salon, să anunț că voi întârzia, ce credeți? Sosește soțul T... (proprietara salonului), care după ce dă mână cu respectivul riveran' îmi spune: „Hai mă, dă cu spatele, ce atâta vorbă?", a povestit Brigitte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel