Brigitte Bardot: Tiranul Băsescu se crede pe vremea lui Ceaușescu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
bardot il face criminal pe basescu
bardot il face criminal pe basescu

Actrița franceză Brigitte Bardot, recunoscută pentru fervoarea cu care apără drepturile câinilor, spune într-un interviu acordat AFP că președintele Traian Băsescu este un ”tiran” care nu știe decât ”să ucidă”, asta după ce Camera Deputaților a adoptat legea care permitea eutanasierea maidanezilor.

”Acest tiran nu se gândeşte decât să ucidă şi condamn politica sa dictatorială, nedemnă de un stat membru al Uniunii Europene. S-o crede pe vremea lui Ceauşescu!”, a declarat Brigitte Bardot.

Ea le cere legislatorilor români să anuleze această lege și amintește că eșecul sterilizării maidanezilor din București, în 2000, se datorează și lui Traian Băsescu.

Nu este prima reacție a actriței de la începerea scandalului câinilor maidanezi din București. Săptămâna trecută ea l-a acuzat pe șeful statului că folosește această controversă în scopuri politicianiste.

Fundația care-i poartă numele actriței pledează pentru sterilizare și spune că va încerca să oprească proiectul de lege al Parlamentului prin toate pârghiile posibile.

”În timp ce ancheta nu a făcut încă lumină asupra circumstanţelor reale ale dramaticului accident, Parlamentul român răspunde orbeşte şi precipitat dorinţei preşedintelui Traian Băsescu de a ucide câinii maidanezi din România”, transmitea, miercuri, fundația.

În timp ce ancheta nu a făcut încă lumină asupra circumstanţelor reale ale dramaticului accident, Parlamentul român răspunde orbeşte şi precipitat dorinţei preşedintelui Traian Băsescu de a ucide câinii maidanezi din România Citeste mai mult: adev.ro/msyz2x
Acest tiran nu se gândeşte decât să ucidă şi condamn politica sa dictatorială, nedemnă de un stat membru al Uniunii Europene. S-o crede pe vremea lui Ceauşescu! Citeste mai mult: adev.ro/msyz2x

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel