Brigadă românească la meciul Atletico Madrid – FC Porto, din grupele Ligii Campionilor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com
Ovidiu Hațegan va arbitra partida Atletico Madrid – FC Porto din grupele Ligii Campionilor, anunţă Federaţia Română de Fotbal.

Arbitrul român Ovidiu Hațegan a fost delegat de UEFA la partida Atletico Madrid – FC Porto din grupele Ligii Campionilor. Potrivit Federației Române de Fotbal, Ovidiu Hațegan va fi ajutat de arbitrii asistenți Radu Ghinguleac și Sebastian Gheorghe, în timp ce al patrulea oficial va fi Radu Petrescu.

Din camera VAR vor superviza partida italianul Marco Di Bello (arbitru VAR) și francezul Jérôme Brisard (asistent VAR). Partida Atletico Madrid – FC Porto este programată miercuri, de la ora 22.00, pe Wanda Metropolitano. Cele două echipe se întâlnesc într-un duel în grupa B din Liga Campionilor, din care mai fac parte Liverpool și AC Milan, a anunțat FRF.

Jose Mourinho a câștigat meciul cu numărul 1.000 din cariera de antrenor

Reputatul antrenor portughez Jose Mourinho a condus duminică cel de al 1.000-lea meci din carieră, echipa sa, AS Roma, reușind o victorie dramatică, în minutul 92, cu golul marcat de Stephan El Shaarawy, în confruntarea cu Sassuolo, câștigată cu 2-1.

Jose Mourinho a declarat că se simte ca și cum ar avea din nou 14 ani, după ce Roma a învins Sassuolo cu 2-1, în cel de-al 1000-lea meci din cariera legendarului antrenor.

Cu victoria de duminică a Romei, Mourinho a ajuns la 638 de victorii în carieră, alte 205 încheindu-se la egalitate și 157 fiind pierdute.

După meci, Mourinho a spus, citat de goal.com: "În timpul săptămânii am mințit oamenii, spunând tuturor că nu va fi un meci special. Poate că am încercat să mă conving și pe mine însumi", a spus Mourinho, care se află la primul său sezon cu Roma.

"Se putea termina 6 la 6, 7 la 7. Rui Patricio a făcut două minuni, am ratat câteva goluri. Un meci extraordinar, o emoție extraordinară. Astăzi nu mai am 58 de ani, ci 14, când începi să visezi la o carieră în fotbal."

Tehnicianul în vârstă de 58 de ani și-a început cariera de antrenor în Portugalia natală, când a preluat pentru scurt timp Benfica în 2000, câștigând șase din 11 meciuri.

Mourinho avea să antreneze și Uniao de Leiria înainte de a se face remarcat la Porto, unde a câștigat Liga Campionilor și a obținut apoi postul de manager la Chelsea.

Avea să-i antreneze pe Blues timp de trei sezoane înainte de a trece la Inter, câștigând tripla victorie în 2009-2010 cu nerazzurrii.

De acolo, Mourinho a preluat Real Madrid și apoi s-a întors la Chelsea în 2013. A rămas apoi în Anglia pentru următoarele două mandate, antrenând la Manchester United și apoi Tottenham.

După ce a fost demis de Spurs în sezonul trecut, Mourinho s-a întors în Italia și a preluat-o pe Roma.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel