BRD NĂSTASE ȚIRIAC TROPHY 2015: Nume grele din tenis vin la București
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
În perioada 18-26 aprilie, în București va avea loc a 20-a ediție a BRD Năstase Ţiriac Trophy, iar organizatorii au anunțat miercuri câteva nume de top care au confirmat prezența la competiție.

Cu ocazia unei conferinţe de presă, Bogdan Enoiu, directorul turneului a dezvăluit că iubitorii tenisului din România îi vor putea urmări la București pe: Gilles Simon (triplu câştigător), Ivo Karlovic (deţinătorul celui mai bun serviciu din circuit), Berlocq, Florian Mayer (învingător în 2011), Iujnâi, Guillermo Garcia-Lopez, Lukas Rosol (victorios în 2013), Marcos Baghdatis (finalist de Grand Slam - Australian Open), Seppi sau Sam Querrey.

Gilles Simon ocupă locul 14 în clasamentul ATP și urmează să fie desemnat cap de serie numărul 1 în Capitală.

La fel cum s-a întâmplat în ultimii ani, un wild-card va fi păstrat pentru o înscriere de ultim moment a unui jucător de top 15, astfel că tabloul se anunţă a fi unul extrem de puternic, scrie prosport.ro. Un alt wild-card va intra în posesia lui Marius Copil, pentru că acesta a confirmat, în special în Cupa Davis, că este un jucător important. 

Interes uriaș al fanilor

Interesul românilor pentru turneu este extrem de mare. Abonamentele pentru cele nouă zile de turneu, în valoare de 140 de lei, s-au epuizat de la finalul lunii februarie.

În ceea ce priveşte biletele, acestea au fost şi ele puse în vânzare, fiind disponibile în reţeaua Eventim: magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, librăriile Cărtureşti, Humanitas şi online pe eventim.ro.

Vezi și: Simona Halep, decizie finală privind participarea la Indian Wells

Intrarea este liberă pentru public în perioada 18-19 aprilie, iar juniorii până în vârsta de 16 ani legitimaţi la cluburile de tenis, copiii cu vârstă preşcolară, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de acces liber şi între 20 şi 23 aprilie, în limita a 500 de intrări pe zi.

Premiile totale ale turneului de la Bucureşti însumează 485.000 de euro. Câştigătorul va primi 80.000 de euro şi 250 de puncte în clasamentul ATP.

Posibilă finală românească la "dublu"

La dublu, perechile Tecău/Rojer şi Mergea/Inglot au confirmat participarea, urmând ca cel mai probabil să fie desemnate principalii capi de serie. Astfel, am putem asista la un duel românesc în ultimul act. Tecău a câştigat proba de dublu în ultimii trei ani de la București.

24.280 de euro va primi perechea câştigătoare la BRD Năstase Ţiriac Trophy.

Bogdan Enoiu a mai anunțat că la meciul demonstrativ vor participa "Pavel, Năstase, Bahrami şi Leconte".

Citește și: BRD Năstase Ṭiriac Trophy – Ediţie aniversară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel