Data publicării:

Brazilianul Filipe Luis a semnat cu Flamengo

Autor: Sebastian Florea | Categorie: Sport
WhatsApp

Internaţionalul brazilian Filipe Luis, liber de contract după patru sezoane la Atletico Madrid, s-a angajat până în 2021 cu Flamengo, au anunţat clubul de fotbal din Rio de Janeiro şi jucătorul pe reţelele de socializare, informează AFP.

Titular la începutul turneului Copa America, competiţie pe care Brazilia a câştigat-o pe teren propriu pe data de 7 iulie, Filipe Luis a ieşit din joc în pauza meciului cu Paraguay din sferturile de finală (5-4 la penalty-uri) din cauza unei accidentări, fiind înlocuit de Alex Sandro pentru următoarele două meciuri.

Plecat de tânăr din Brazilia, fundaşul lateral format la Figueirense s-a făcut remarcat la Deportivo La Coruna (2006-2010), înainte de a semna pentru Atletico Madrid.

După primii patru ani la "colchoneros" (2010-2014), el a ajuns în curtea lui Chelsea pentru un sezon înainte de a reveni la Atletico cu care a câştigat titlul naţional (2014), două trofee Europa League (2012, 2018) şi Cupa Regelui (2013).

Flamengo, locul 3 în campionat, are acum doi fundaşi laterali experimentaţi trecuţi pe la mari cluburi europene, după ce în iunie l-a adus pe Rafinha după opt ani petrecuţi la Bayern Munchen.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel