Brazilianca ajunsă virală după ce l-a imitat pe Ronaldinho - video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Brazilianca ajunsă virală după ce l-a imitat pe Ronaldinho - video: Instagram @raquelfreestyle
Brazilianca ajunsă virală după ce l-a imitat pe Ronaldinho - video: Instagram @raquelfreestyle
O braziliancă a ajuns virală pe rețelele de socializare după ce a reprodus celebra reclamă a lui Ronaldinho de acum 16 ani.

Astfel, Raquel Benetti, celebra creatoare de content pe YouTube, a reprodus reclama prin lovirea bării transversale cu mingea, de trei ori la rând. Internauții au rămas uimiți. Clipul a strâns aproape 50.000 de aprecieri pe contul său de Instagram. 

Video

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ????Youtuber ⚽️Futebol Freestyle???? (@raquelfreestyle)

Cum lovește Ronaldinho bara de 3 ori

Ronaldinho a băut, petrecut și mâncat excesiv după moartea mamei, spun prietenii săi

Amintim faptul că fostul atacant de la PSG, FC Barcelona și AC Milan, Ronaldinho, a avut un an 2020 dificil după ce a fost arestat în Paraguay și după ce și-a pierdut mama, pe Dona Miguelina, în februarie 2021.

Conform Marca, unii prieteni ai săi se tem de consumul excesiv de alcool al brazilianului. „În fiecare zi e bairam. Ronaldo începe să bea vodcă, whisky și gin dimineața și se mai oprește dimineața următoare”, a mărturisit un prieten al fotbalistului. „Nu este ceva de ieri, de azi, dar am observat că a devenit mai frecvent după moartea mamei sale”. Vezi știrea inițială aici!

Alte imagini virale - Lecție pentru oameni. Prietenia deosebită dintre un cățel și un cal 

Este vorba despre Jack și Toro, care se înțeleg foarte bine și au legat o prietenie care ar trebui să fie un exemplu pentru oameni.

Iată imaginile:

Un cățel și o pisică îți arată că există prietenie printre animale. Lumea animalelor ne arată că prietenia nu este doar printre oameni.

Bo este un Beagle în vârstă de cinci luni care a intrat în viața lui Jasper, o pisică neagră. Deși nu este singura pisică care locuiește în aceeași casă cu patrupedul, doar între cei doi s-a legat ceva special.

Clipul de mai jos îl arată pe Bo sărind pe canapea pentru a urmări păsările pe fereastră, dar nu înainte de a-și îmbrățișa afectuos prietenul său necuvântător.

Apoi, cei doi continuă să stea împreună, uitându-se pe fereastră și urmărind păsările, petrecând timpul așa cum ar trebui să o facă doi prieteni buni.

VIDEO

Un leneș de la un centru de îngrijiri din Venezuela s-a împrietenit cu un câine Beagle. Imaginile înduioșătoare au devenit virale pe internet.

Câinele este blând cu leneșul, care pare că îl mângâie pe noul său prieten. Internauții au fost uimiți de apropierea dintre cele două animale atât de diferite.

Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel