BRAZILIA - GERMANIA 1-7. PRESA GERMANĂ, în delir: "A 7-a minune a fotbalului"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Presa germană exultă după ce Nationalmannschaft a zdrobit BRAZILIA cu 7-1 în SEMIFINALELE CM DE FOTBAL 2014 și s-a calificat în ultimul act al competiției.

Vezi și: BRAZILIA - GERMANIA 1-7. Mirel Palada: "Ce le pune, dom'le, în cîrnați și în bere?"


CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. "7:1. Nu există cuvinte!", titrează pe prima pagină cotidianul Bild, alături de o fotografie a lui Kroos, autorul a două dintre golurile germane, purtat pe brațe de Khedira.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Bild consacră aproximativ o pagină fiecăruia dintre cele șapte goluri, cu fotografiile autorilor acestora, notează Agerpres: 1:0 Müller, 2:0 Klose, 3:0 Kroos și 4:0 Kroos (câte o jumătate de pagină pentru fiecare dintre cele două goluri ale mijlocașului lui Bayern), 5:0 Khedira, 6:0 și 7:0 Schürrle (ambele pe o singură pagină).

Citește și: BRAZILIA - GERMANIA 1-7, GLUME. Cele mai amuzante postări de pe Twitter

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Golul brazilian nu apare în cel mai citit ziar din Germania, singurul care a reușit, de altfel, să publice în ediția sa pe hârtie rezultatul meciului de la Belo Horizonte, încheiat târziu în noapte. În paginile sale berlineze, Bild a publicat fotografii ale fanilor pictați în culorile negru, roșu și auriu, exultând la anunțul fiecărui gol.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. "Argentina, Olanda? Nu contează! Germania este favorită!", exultă și ziarul Die Welt pe site-ul său, referindu-se la celelalte două semifinaliste, care își vor disputa a doua semifinală miercuri seara, la Sao Paulo.

Vezi și: OLANDA - ARGENTINA, a doua SEMIFINALĂ de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014


CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. "Miracolul de la Belo Horizonte este deja legendă", adaugă publicația cu sediul la Berlin.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. "În beție către Rio", scrie cotidianul Süddeutsche Zeitung, cu o fotografie a mijlocașului bavarez Bastian Schweinsteiger.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. "Iată fotbalul-spectacol", exclamă Der Spiegel pe site-ul său, adăugând: "Echipa națională germană a jucat într-o manieră entuziasmantă, învingând Brazilia cu 7-1. Recordurile curg, visurile țării gazdă se dizolvă în lacrimi".

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. "A 7-a minune a fotbalului!", titrează și site-ul publicației Frankfurter Allgemeine Zeitung, sub o fotografie cu mijlocașul Toni Kroos, autorul unei "duble", și atacantul Miroslav Klose, noul golgheter all-time al Cupei Mondiale.

Citește și: PRESA BRAZILIANĂ, după BRAZILIA - GERMANIA 1-7: "Masacru", "umilință istorică"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel