BRAVO, AI STIL! Sezonul 5, când ÎNCEPE. Cristina Mihaela, rol-cheie
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Ilinca Vandici
Ilinca Vandici
S-a aflat data și ora începerii noului sezon ”Bravo, ai stil!”. 

Pe 31 decembrie, de la ora 20:00, începe un nou sezon ”Bravo, ai stil!”.

Cel de-al cincilea sezon "Bravo, ai stil!" va intra in casele romanilor cu o editie speciala, plina de eleganta si stralucire, pe 31 decembrie, la cumpana dintre ani, de la 20:00.

10 concurente

Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului, impreuna cu membrii juriului, Raluca Badulescu, Catalin Botezatu si Maurice Munteanu, vor da startul celei mai stilate competitii din Romania, alaturi de 10 concurente ambitioase, gata sa demonstreze tuturor ca pentru a avea stil ai nevoie nu de bani, ci de inspiratie si creativitate. In fiecare saptamana, la masa Juriului se va afla un invitat special, o personalitate care va fi gata gata sa valideze si sa comenteze tinutele concurentelor.

Ilinca Vandici, declaratie

"Sunt foarte nerabdatoare sa revenim in fata telespectatorilor cu o emisiune atat de iubita, care a schimbat, inca de la lansare, viata celor care apreciaza estetica vestimentara, modul in care este purtata o tinuta si in care hainele vorbesc despre personalitatea noastra. Ma bucur ca a devenit un adevarat ghid pentru cei de acasa, si pentru concurente, prin sfaturile pertinente transmise, cu buna credinta si pasiune, de membrii juriului! Incepe un nou sezon, o noua calatoriei pentru acele tinere care isi doresc sa demonstreze ca sunt creative, talentate si ca merita marele premiu de 100.000 de lei si titlul de! Le doresc succes concurentelor si abia astept sa ne cunoastem din ce in ce mai bine pe platourile de filmare", a declarat Ilinca Vandici.

Cristina Mihaela, in noul sezon "Bravo, ai stil!"

In acest sezon vor fi la putere acele concurente care vor reusi sa castige aprecierea juratilor si a telespectatorilor prin maiestria cu care combina elemente vestimentare accesibile si prin modul in care "compozitia" va spune ceva despre cea care o poarta. Si pentru ca orice tinuta poate fi schimbata radical si deveni remarcabila printr-un detaliu bine plasat, concurentele vor putea sa apeleze la Retouch Studio, o noutate a acestui sezon, locul in care gasesti tot ceea ce ai nevoie, cu o singura conditie: sa stii ce cauti. Cristina Mihaela, una dintre cele mai valoroase foste concurente, va fi acolo si le va ghida pe concurente atunci cand vor avea nevoie de putina magie pentru alcatuirea tinutei.

"Stilul este, inainte de toate, atitudine, creativitate, bucuria si talentul de a transmite ceva prin tinuta pe care o porti. Asta incercam sa descoperim si sa cultivam la concurentele noastre. Banii nu conteaza in aceasta ecuatie. O tinuta foarte accesibila ca pret poate deveni castigatoare prinposesoarei, singura care poate alcatui ceva memorabil, care sa te atraga si sa nu te lase indiferent", a adaugat Ilinca Vandici.

Eliminarile se vor face in Gale, in urma voturilor prin SMS ale telespectatorilor

Telespectatorii vor avea un cuvant important de spus in evolutia in concurs a concurentelor, pentru ca acestia isi vor putea sustine favorita prin intermediul votului exprimat prin SMS. In timpul galelor se vor face eliminarile, in urma voturilor. Mai multe informatii referitoare la mecanismul de votare va vom furniza in perioada imediat urmatoare.

Nu pierdeti spectacolul total al frumusetii si stilului, odata cu startul noului sezon "Bravo, ai stil!, pe 31 decembrie, de la 20:00, la Kanal D! Un An Nou cu Stil! "Bravo, ai stil"!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel