Bravo ai stil, culise. Cum s-au cunoscut Cristina Mihaela și designerul său, Irina Cristescu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Cristina Mihaela, finalista de la ”Bravo, ai stil” a câștigat primul loc la design și creație vestimentară, primind aprecierile juriului. Irina Cristescu, d esignerul care i-a creat rochia de gală și multe dintre ținute, a cunoscut-o pe Cristina în timpul unei campanii dramatice, vara trecută.

Întâmplarea care le-a adus împreună are un final fericit, iar succesul de la "Bravo, ai stil" arată că faptele bune sunt, uneori, recompensate.

Irina Cristescu, creatoarea rochiei pe care a purtat-o Cristina Mihaela în finală și a multora dintre ținutele concurentei a intrat în lumea modei la London College of Fashion și apoi a urmat Școala de Design de la Universitatea Parsons, NY. În cercurile de artişti din New York l-a cunoscut pe Hector Bitar, un milionar excentric, care se recomanda drept arhitect. Urmează povestea care a emoționat internetul, mai ales după decizia primei instanțe, care a cerut ca micuța Alessia, copilul celor doi, să fie luat tinerei mame și trimis în Mexic, țară cu care nu avea nimic de a face!

Se cunosc pe Facebook, în timpul campaniei Save Alessia

Un grup de voluntari începe o campanie de strângere de semnături, în universități, în mall-uri sau parcuri, pentru a opri "expulzarea" Alessiei din România. Printre voluntari se află și Cristina Mihaela, colegă cu sora Irinei. În final, după câteva luni de disperare, vine decizia finală a instanței: Alessia rămâne la mama ei, în țară.

Irina Cristescu, designer

Irina Cristescu își reia studiile, la Universitatea de Arte, ia 10 la licență, intră la master și deschide propriul atelier de creație (www.irina.cristescu.com), ba chiar lansează un concept nou, pret-a-couture.

Cristina Mihaela, absolventă de Drept, o tânără foarte frumoasă, bine pregătită pentru televiziune, este selectată pentru "Bravo, ai stil". În ultimele ediții se afla în căutarea unui designer. Așa că îi scrie, pe Facebook, sorei prietenei sale. Irina Cristescu, care văzuse eforturile făcute de Cristina în campania "Save Alessia", acceptă fără rezerve. Restul s-a putut vedea la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel