"BRAVO, AI STIL! Celebrities", eliminare 12 septembrie 2020. Gală cu scântei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” a continuat, sâmbătă seară, cu o nouă Gală, după ce în ediția de săptămâna trecută Raluca Tănase a fost eliminată.  

Defilări spectaculoase, recuzită inedită, styling-uri de excepție și momente unice au fost, sâmbătă seară, de la 22:30, la Kanal D. Tema Galei: Personaje din filme celebre. Cu alte cuvinte, concurentele de la „Bravo, ai stil! Celebrities” au dat viață personajelor din filme celebre.

Ca și până acum, Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu au jurizat.

Amintim că Roxana Nemeș s-a alăturat celorlalte opt concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. 

UPDATE:  „Este una dintre cele mai ofertante teme, un concept atât de frumos, sper să ne ridice în picioare concurentele, să dăm numai note de 5”, spune Raluca Bădulescu, mărturisind că are așteptări uriașe de la cele nouă celebrități aflate în competiția stilistică.

Joker, personajul care a fascinat întreaga lume, Angelina Jolie, în rolul din Mr&Mrs Smith, Wednesday din The Addams Family - acestea sunt doar câteva dintre personajele în pielea cărora vor intra concurentele.

UPDATE: Oana Radu, care a ales să fie Joker, a primit nota 2 de la Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu și 5 de la Raluca Bădulescu.

UPDATE: Cristina Șișcanu a intrat în rolul Angelinei Jolie din Mr. & Mrs. Smith. A primit nota 4 de la Cătălin Botezatu.

Nicio concurentă nu a părăsit competiția.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel