BRAVO, AI STIL! Celebrities, 22 februarie. Scandal URIAȘ, se lasă cu lacrimi și căzături pe podium. Așa ceva nu ai mai văzut!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
BRAVO, AI STIL! Celebrities, 22 februarie. Sâmbătă seară, o nouă ediție incendiară „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Pe primul loc - Alexandra Ungureanu, 11 pct

Locul II - Andreea Tonciu

Locul III - Bianca Rus


Ultima concurentă este Theo Rose. Concurentă și-a făcut apariția alături de Nadir, cu care a cântat cel mai recent single. "Nu ai nimic din Cover Girl. Nu am ce să jurizez. Nu aveți stil!", este de părere Cătălin Botezatu. 

Raluca Bădulescu - 4, Maurice Munteanu - 3, Cătălin Botezatu - 1.

(w670)

În gala din 22 februarie, Andreea Tonciu face senzație atât prin atitudine, cât și ținută. Nu a ales cel mai bun costum, dar îi stă bine, este de părere Raluca Bădulescu. Cătălin Botezatu consideră că a avut cel mai bun moment. Pantofii au fost numărul 1, în viziunea celor trei jurați. 

Raluca Bădulescu - 4, Maurice Munteanu - 2, Cătălin Botezatu - 5.

(w670)

Marea surpriză din această seară este Alexandra Ungureanu, o concurentă care promite multe, după cum spune Ilinca Vandici. Pentru această gală, concurenta a ales să-și prezinte noua piesa, pe care a dansat. Ținuta nu este pe gustul lui Cătălin Botezatu, însă acceptă că o reprezintă pe Alexandra. Raluca Bădulescu se miră singură că vestimentația aleasă de Alexandra i-a plăcut. Potrivit lui Maurice, Alexandra Ungureanu a avut cea mai bună ținută pentru un cover. 

Raluca Bădulescu - 4, Maurice Munteanu - 4, Cătălin Botezatu - 3.

(w670)


Raluca Tănase este următoarea concurentă, care a venit în platou cu un moment artistic live. A făcut spectacol cu lăutari, pe melodia "Ederlezi". Atât Raluca, cât și Bianca Rus au ales același sacou, taxat de Raluca Bădulescu. 

Raluca Bădulescu - 3, Maurice Munteanu - 2, Cătălin Botezatu - 2.

(w670)


Urmează Oana Radu, care a oferit un moment emoționant. A simulat o căzătură, parte din show-ul de la "Bravo, ai stil! Celebrities". Despre ținută, cei trei jurați sunt mulțumiți, iar complimentele nu mai contenesc la adresa concurentei. Este singura concurentă care a mers pe temă.

Raluca Bădulescu - 3, Maurice Munteanu - 2, Cătălin Botezatu - 3.

(w670)

A patra concurentă este Bianca Giurcanu, care a ales o ținută ce-i pune în evidență silueta...și doar atât, nu e nimic wow, sunt de părere jurații. 

Raluca Bădulescu - 3, Maurice Munteanu - 1, Cătălin Botezatu - 3.

(w670)

Este rândul Biancăi Rus să-și etaleze ținuta Cover girl. Pentru această temă, Bia a ales un body negru, peste care a pus o plasă strălucitoare și un sacou. Doar că, surpriză, între iubitul Biancăi Rus și Oana Radu a avut loc un schimb de mesaje, de care este foarte deranjată concurenta. Oana Radu a dezvăluit că a fost amenințată de iubitul Biancăi, Ștefan Farrell.

"Eu nu am nevoie să-mi fac publicitate pe spatele Biancăi Rus. Păi uită-te la câte vizualizări are soția ta pe Youtube și câte am eu", i-a spus Oana Rus iubitului Biei.

În ceea ce privește ținuta Biancăi, jurata Raluca Bădulescu nu este foarte impresionată. Nu de aceeași părere este Cătălin Botezatu, care a declarat că o va "taxa pozitiv". 

Raluca Bădulescu - 4, Maurice Munteanu - 1, Cătălin Botezatu - 4. 

(w670)

Pe podium pășește Calina Dumitrescu, într-o rochie elegantă, a la Audrey Hepburncare îi vine de minune. Maurice Munteanu spune despre ținută că este "ok", nemulțumirile vin pe fondul lipsei de imaginație a concurentei, care a copiat coperta revistei Vanity Fair. 

Total puncte - 8

(w670)


Prima concurentă care sparge gheața este Deea Codrea. Cătălin Botezatu a stârnit furtuna asupra concurentei, pe care o face praf. "Nu am ce să jurizez, s-a putea să iasă din concurs. A venit în chiloți!". Nici ceilalți doi jurați nu sunt impresionați de ținuta Deei. 

Raluca Bădulescu - 3, Maurice Munteanu - 3, Cătălin Botezatu - 2. 

(w670)



Tema din această seară este Cover Girl.

BRAVO, AI STIL! Celebrities, 22 februarie. Ediția din 22 februarie 2020 a emisiunii „Bravo ai stil Celebrities” de la Kanal D se anunță a fi marcată de tensiuni, reproșuri și lacrimi! Mai mult, se fac dezvăluiri bombă.

BRAVO, AI STIL! Celebrities, 22 februarie. Noul sezon al emisiunii a început la Kanal D pe 22 ianuarie, iar în această seară va avea loc o nouă Gală. Cu alte cuvinte, telespectatorii vor afla cine se află în topul preferințelor și cine părăsește competiția stilului.

BRAVO, AI STIL! Celebrities, 22 februarie. Cele opt concurente, Andreea Tonciu, Bianca Giurcanu, Theo Rose, Deea Codrea, Gina Chirilă, Calina Dumitrescu, Raluca Tănase și Bianca Rus, prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, dar și cei trei jurați, Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu, sunt gata pentru întâlnirea cu telespectatorii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel