"Bravo, ai stil! All Stars", 9 martie 2018. Iulia Albu, declarația la care nimeni NU se aștepta
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Iulia Albu
Iulia Albu
A venit momentul pentru un nou test pe care trebuie să îl treacă Denisa vineri, la "Bravo, ai stil! All Stars", când va trebui să meargă în Atelierul de croitorie pentru a crea o ținută, la solicitarea membrilor juriului.

"Bravo, ai stil! All Stars", 9 martie 2018. De data aceasta, Iulia Albu a fost cea care a dorit să aleagă atât concurenta are va merge în atelier, cât și ținuta pe care aceasta va trebui să o realizeze. "Denisa, vreau să faci o ținută cu influențe masculine și mai vreau să te gândești la un accesoriu care să nu fie pălărie, și care să aibă o culoare foarte, foarte tare. Totodată, ținuta pe care o vei face trebuie să "ducă" într-o zona ultra feminină", îi va spune, vineri, Iulia Albu.

"Bravo, ai stil! All Stars", 9 martie 2018. Concurentele au defilat, juriul a punctat, iar Denisa și-a terminat creația vestimentară. Chiar dacă unele colege de competiție au devenit cârcotașe la vederea ținutei realizate de colega lor, Iulia Albu a fost categorică. "Știu sigur că ai să produci foarte mare rumoare în spatele tău pentru că, ce crezi? Este cea mai bună ținută care s-a realizat până acum în acest atelier", consideră Iulia Albu.

[citeste si]

"Bravo, ai stil! All Stars", 9 martie 2018. Câte steluțe a primit Denisa la jurizare și cum au argumentat membrii juriului aprecierea creației concurentei, aflați vineri, de la 16:30, la "Bravo, ai stil! All Stars".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel