Bravo, ai stil! 30 octombrie, ELIMINARE. Surpriză totală, LACRIMI și CRITICI: Mă bucur că ai fost aici
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram Bravo ai stil
Foto: Instagram Bravo ai stil
Bravo, ai stil! Celebrities. Cine a fost eliminata de la Bravo, ai stil! Celebrities.

Sensy, Anda Adam si Ioana Filimon au fost cele trei concurente aflate în postura de a fi eliminate la Bravo, ai stil! Celebrities.

Trei dintre cele mai apreciate concurente, din punct de vedere stilistic, de la Bravo, ai stil! Celebrities au fost nominalizate spre eliminare în Gala cu numarul 8 a competiției de stil.

Toate cele trei concurente au avut un parcurs interesant la Bravo, ai stil! Celebrities, însă în această Gală, cei trei jurați au avut mai multe critici decât laude la adresa tinutelor fetelor, care au dat de înțeles că nu au înțeles corect conceptul de Avant-Garde.

Cu procentaje de 8,1%, două dintre concurente s-au aflat la egalitate, iar una dintre ele a avut procentajul de 7,8%.

Astfel, Anda Adam și Ioana Filimon au fost la egalitate scăpând de eliminare, iar Sensy este cea care a părăsit competiția de stil.

Sensy, criticată de jurați

Sensy nu s-a putut bucura în această Gală de aprecierea juraților și a fost aspru criticată de aceștia.

"Dacă ar fi să mă refer la styling, cred că am fost suficient de clar, delimitarea dintre ce înseamnă anvant-garde și o petrecere de copii", i-a spus Maurice Munteanu.

"Dacă nu am fi avut atât de multe Gale, nu aș fi avut nicio pretenție. Maurice mi-a luat-o înainte și voi fi mult mai scurt. Înțeleg pelerina, dar ai dus-o în zona costumului de teatru de copii. În zona gâtului, creează condens, ca un parbriz în condens. Machiajul e unul de circ, de petrecere de copii. Aș fi rămas la niște sprâncene negre", a completat Tibi Clenci.

"Văzând primul moment, te-ai transformat într-o altă persoană, suntem fericiți. Nu vrem să vedem costume cu specific Halloween. Ai combinat un Dracula cu Edward the Scissorman. Avem un costum, un personaj", a spus și Raluca Badulescu.

La sfârșitul jurizării, Sensy a izbucnit în lacrimi deoarece, spune ea, în ciuda momentului și a ținutei, îi este recunoscătoare celei care i-a făcut hainele.

"Sunt foarte recunoscătoare, a muncit câteva zile la el. Nouă ne place. Sunt lacrimi de fericire și nu am cum să vă mulțumesc mai mult!", a spus Sensy.

La sfârșitul Galei, atunci când și-a auzit numele și faptul că va fi eliminată, Sensy a afișat o atitudine împăcată față de rezultat și mai mult, le-a mulțumit tuturor, ieșind de pe podium în aplauze.

"Îmi pare rău că nu te-am cunoscut așa cum ești pe Instagram, dar mă bucur că ai fost aici. Ești absolut superbă, vom fi cu ochii pe tine, să stralucești", i-a spus Ilinca Vandici.

"Mă bucur că am fost aici și vă mulțumesc tare mult pentru tot", a completat Sensy, potrivit kanald.ro

De unde vine numele Sensy

Sensy, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, recunoaște că numele sub care a ajuns cunoscută este mai tot timpul înțeles greșit de cei din jur. Astfel, nu de puține ori s-a întâmplat ca cei din jur să îi scrie sau să îi pronunțe numele greșit. 

Pe blogul personal, Sensy a dezvăluit care este semnificația acestui nume și de ce i se potrivește perfect.

"Cum a luat naștere acest nume, toată lumea mă întreabă, mulți intuiesc bine răspunsul corect – de la sensibilă, da chiar sunt, chiar dacă nu par (ăsta e un lucru bun, sper), sunt atât fizic, cât și emoțional, corpul, pielea sunt foarte sensibile, orice lovitură provoacă o vânătaie care mă ține 4-5 zile bune, problemele cu acneea de care vă povesteam în articolul trecut, orice înțepătură de țânțar etc. Sunt sensibilă, plâng la filme, la animale chinuite, la bătrâni amărâți, la povești impresionante, da, recunosc, e ceva rău în asta?", a scris Sensy pe blogul ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel