BRAVO, AI STIL! 14 octombrie. Scandal între Iulia Albu - Raluca Bădulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
“Bravo, ai stil! All Stars”, 23 mai. Iulia Albu îi surprinde pe toți după o gafă de proporții
“Bravo, ai stil! All Stars”, 23 mai. Iulia Albu îi surprinde pe toți după o gafă de proporții
A fost scandal la "Bravo, ai stil!" în gala de sâmbătă, 14 octombrie, între Iulia Albu și Raluca Bădulescu.

În timp ce comenta ținuta unei concurente, Iulia Albu a fost întreruptă de Raluca Bădulescu, moment în care fashion-editorul a spus: "În primul rând, scoate-ți ochelarii!". Raluca Bădulescu s-a enervat și a zis: "Poate vrei să spui 'te rog'. Nu cred că este ca și cum sunt vreo concurentă".

Iulia Albu i-a replicat: "Din moment ce nu poartă nimeni ochelari aici, ți-i poți scoate și tu". Raluca Bădulescu a continuat: "Ești ultima persoană din lume care poate să îmi spună chestia asta! Eu ți-am zis vreodată să ți-i scoți? Nu poți să vorbești din cauza asta? Draga mea, te prezinți cum vrei". Iulia Albu a adăugat: "De ce ridici tonul? Pentru a fi convingătoare trebui să spui lucruri interesante, nu să țipi".

[citeste si]

"Așa vorbesc eu. Este vreo problemă?", a fost replica Ralucăi Bădulescu care, ulterior, referindu-se la scandalul cu fashion-editorul, a adăugat: "m-a enervat groaznic. Oricum mă enervez mereu groaznic. Mă enervez rar și groaznic". Iulia Albu i-a recomandat, ca atunci când ia foc, să pună mâna pe un pahar cu apă și să și-l toarne unde vrea ea, indicând capul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel