Brandul de lux Prada a sistat vânzările în Rusia
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Unsplash
Sursă foto: Unsplash
Brandul de lux Prada, alături de alte nume de marcă, va sista vânzările în Rusia. 

După informațiile oferite de BBC, o serie de mărci globale au spus că vor opri vânzările în Rusia. Brandul de lux Prada li s-a alăturat acum.

Alte companii precum LVMH, Hermes, Kering și Chanel au confirmat deja că își vor închide magazinele din țară.

Anterior, firma spaniolă Inditex a declarat că va închide de duminică toate cele 502 de magazine rusești ale celor opt mărci ale sale, inclusiv Zara, Bershka și Stradivarius.

Mai multe magazine rusești din România au fost închise

ANPC a amendat și închis mai multe magazine rusești din România, după ce mai multe nereguli au fost descoperite. Compania a transmis că cele mai multe greșeli sunt legate de etichetarea produselor și a corectat deja 80% dintre acestea. „Mi-e frică să cred că acesta este un semn că nu suntem bineveniți aici. Familia noastră a fugit de autoritarismul lui Putin în căutarea libertății. Și formează aici un mediu prietenos, cu produse de calitate, o echipă multinațională – o comunitate, plătim taxe, asigurări, etc. Toate beneficiile muncii noastre rămân aici”, au transmis reprezentanții companiei pe Facebook.

ANPC, război cu abaterile de la normele de bun simţ

"Situația cumplită pe care o traversează omenirea, la acest moment, ne face pe toți să punem umărul la orice formă de stabilizare a păcii. În puținele zile trecute de la declanșarea conflictului din țara vecină, am elaborat un plan, în vederea desfășurării unor acțiuni de control la operatorii economici care au o cât de mică legătură cu ceea ce trăim acum. Deja am constatat că avem de dus și noi un război cu abaterile de la normele legale și de bun simț!" este declaraţia lui Horia Constantinescu, președintele ANPC, potrivit Digi24.

Controale şi la Lukoil şi Gazprom

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a realizat acțiuni de control în toată țara pentru a verifica modul în care sunt respectate prevederile legale în domeniu de către operatorii economici care dețin benzinăriile Lukoil și Gazprom, precum și lanțul de magazine Berezka. Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel