Brăila: Peste 1.000 de colindători din toate zonele ţării vor fi prezenţi la Târgul de iarnă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Peste 1.000 de colindători din toate zonele ţării şi din Republica Moldova vor fi prezenţi, anul acesta, la Târgul de iarnă de la Brăila, manifestare care se va desfăşura pe parcursul a zece zile, în perioada 29 noiembrie - 8 decembrie, potrivit informaţiilor furnizate Agerpres de primarul Marian Dragomir.

"Târgul de iarnă se va desfăşura pe platoul din faţa Palatului Administrativ, unde va fi amenajată scena pentru spectacole. Manifestarea este una de amploare, pentru că vom avea peste 1.000 de colindători din toate zonele ţării, dar şi din Republica Moldova. Târgul se va deschide pe 29 noiembrie şi se va încheia pe 8 decembrie, perioadă în care vor avea loc şi spectacole şi parade ale portului popular", a declarat Marian Dragomir.

În ceea ce priveşte iluminatul pentru sărbătorile de iarnă, Dragomir a precizat a început deja montarea corpurilor de iluminat, pentru ca operaţiunea să fie finalizată până pe 1 decembrie, când este programată festivitatea de aprindere a instalaţiilor.

Primarul a mai spus că vor fi instalaţi brazi împodobiţi în toate cartierele din oraş, iar în faţa Casei Tineretului vor fi amenajate căsuţe cu produse specifice de Crăciun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel