Ce ritual "de purificare" avea Brad Pitt în perioada când frecventa Biserica Scientologică. De ce trebuia să stea 5 ore în saună lângă o adolescentă de 15 ani
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Wiki Commons
foto: Wiki Commons
S-a aflat asta abia acum despre Brad Pitt!

În anii '90, pe când avea doar 26 de ani, celebrul actor Brad Pitt s-a alăturat Bisericii Scientologice, influențat fiind de partenera sa de atunci, Juliette Lewis, care l-a introdus în această sectă extrem de populară în Hollywood. Puțini știu că în interiorul acestei organizații exista un „ritual de purificare” care implica  cinci ore de stat în saună, zilnic, și nu oricum, ci însoțit de o adolescentă de 15 ani.

Între timp, Brad Pitt a decis să renunțe la Scientologie, spre deosebire de Tom Cruise. Deși organizația religioasă a încercat să-l rețină, actorul a fost ferm în hotărârea sa de a părăsi organizația și astfel a renunțat și la multe dintre obiceiurile și deprinderile din timpul cât a fost membru cu drepturi depline.

Într-un articol din 2020 publicat de The Sun, un fost adept al Scientologiei a dezvăluit că Brad Pitt, în timpul unui ritual de purificare în saună, avea alături de el o adolescentă de doar 15 ani. "Am fost instruit să devin supraveghetor, așa că am fost trimis la Centrul de Vedete din Portland pentru a fi antrenat", a început să povestească fostul adept.

30 de zile împreună în aceeași cabină

„Cât timp am fost acolo, am întâlnit-o pe fiica adolescentă a Directorului Executiv din sediul scientologic din Portland. Ea mi-a spus că Brad Pitt făcuse ritualul de purificare la Centrul de Vedete din Portland. A mers până acolo să facă asta pentru a fi mai retras de restul lumii”, a adăugat apropiatul actorului, Michael Mallen.

„În ceea ce privește tânăra, aceasta a fost aleasă să fie "geamăna" lui Pitt pentru că era fiica unui scientolog de bază. În Biserica Scientologică, membrii sunt adesea "dublați" de cineva pentru a putea fi ajutați să-și încheie cursurile. Așa că adolescenta a stat cu Brad în saună, în fiecare zi, timp de aproximativ o lună de zile. Scientoloaga de 15 ani era zilnic cu Brad Pitt în saună, dar nu s-a întâmplat nimic la nelalocul lui între ei”, a ținut acesta să precizeze.  

Conform aceleiași surse, se spune că părinții fetei erau ambii figuri importante în Portland și foarte implicați în Scientology. Ei căutau pe cineva de încredere să fie 'corespondentul' lui Brad Pitt. Erau o familie drăguță, tatăl ei zâmbind mereu. Acest lucru s-a întâmplat în jurul anului 1992, iar fata nu avea mai mult de 15 ani", a subliniat Mallen.

Lewis l-a introdus pe partenerul ei la cursurile scientologice în 1990, în Los Angeles. Până în 1991, actorul își terminase Rutina de Antrenament, dar apoi a renunțat complet la sectă. Supraveghetorul său, Michael Mallen, a dezvăluit pentru publicația amintită că actorul a ieșit deodată dintr-o ședință și nu s-a mai întors, din motive doar de el știute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel