Brad Pitt a primit custodie comună cu fosta sa soție, Angelina Jolie
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Instagram - @youthdaily
Instagram - @youthdaily
Brad Pitt a primit prin decizie judecătorească custodia comună a celor 5 copii minori pe care îi are cu fosta sa soție, Angelina Jolie. 

Brad Pitt va împărți custodia copiilor săi cu fosta sa soție Angelina Jolie, după un proces îndelungat în instanța de judecată. În 2016 Jolie a depus actele de divorț, iar de atunci a început bătălia pentru custodia copiilor, un proces ce a rămas ferit de ochii curioșilor și de opinia publică. Judecătorul John Ouderkirk a decis în favoarea actorului, crescând numărul de ore pe care acesta le poate petrece în compania copiilor săi, informează BBC

Brad Pitt, în vârstă de 57 de ani și Angelina Jolie, de 45 sunt părinții a 6 copii, Pax, de 17 ani, Zahara de 16, Shiloh, de 14 ani și gemenii Viviene și Knox, de 12 ani. Maddox, în vârstă de 19 ani, nu mai este subiectul procesului de custodie în acest caz. 

Jolie nu a avut obiecții asupra deciziei judecătorești, însă surse spun că au fost ridicate alte probleme de către aceasta. Procesul efectiv a durat câteva luni, iar prin sala de judecată s-au perindat nenumărați martori, experți și terapeuți, a adăugat o sursă. Angelina Jolie a criticat faptul că micuții nu au putut fi audiați în instanță în procesul de custodie. 

Diferențe ireconciliabile

Atunci când a depus divorțul, actrița a citat „diferențele ireconciliabile”, iar apoi a urmat o bătălie legală pentru custodia completă a copiilor. Brad Pitt a fost acuzat de abuz de minori, după ce și-a pierdut cumpătul și a răbufnit în fața unora dintre copii. Ulterior, actorul a fost scuzat de acuzațiile aduse. 

Cuplul s-a întâlnit pe platourile de filmare ale filmului „Mr. % Mrs. Smith” în anul 2005, iar de atunci au rămas cunoscuți de presă și fanii lor sub numele de „Brangelina”. Brad Pitt se afla la acel moment la cel de-al doilea mariaj, prima sa soție fiind Jennifer Aniston. Angelina Jolie se afla a rândul ei la cel de-al treilea mariaj, după ce a fost căsătorită inițial cu Billy Bob Thornton și Jonny Lee Miller.

Cu un an în urmă, în 2020, Angelina Jolie a afirmat într-un interviu cu revista Elle că l-a părăsit pe Brad Pitt pentru „bunăstarea familiei ei”. „A fost cea mai bună decizie. Continui să mă vindec”, a mai precizat atunci Angelina Jolie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel