BPN al PNL, rezoluție pentru susținerea lui Cîțu. Rareș Bogdan: S-a votat în unanimitate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
BPN al PNL, rezoluție pentru susținere lui Florin Cîțu / Foto: Captură video Realitatea Plus
BPN al PNL, rezoluție pentru susținere lui Florin Cîțu / Foto: Captură video Realitatea Plus
BPN al PNL a adoptat o rezoluție pentru susținerea lui Florin Cîțu.

Biroul Politic Național al PNL a adoptat o rezoluție pentru susținerea lui Florin Cîțu. Anunțul vine în contextul în care USR-PLUS a semnat moţiunea de cenzură împotriva lui Florin Cîțu.

"S-a adoptat o rezoluție. A fost dat un vot de susținere a premierului Florin Cîțu. Este extrem de important, au participat peste 70% din membrii Biroului Politic Național și s-a votat în unanimitate, nicio abținere, niciun vot împotrivă, susținerea lui Florin Cîțu ca prim-ministru și în toate de mersurile domniei sale.", a anunțat Rareș Bogdan în cadrul unei conferințe de presă.

Ce prevede rezoluția

În continuare Rareș Bogdan a prezentat textul rezoluției adoptate astăzi de Biroul Politic Național al PNL.

"Biroul Permanent Național al Partidului Național Liberal își reafirmă susținerea fermă pentru exercitarea în continuare de către Florin Cîțu a funcției de premier al Guvernului României. Mandatul care i-a fost încredințat lui Florin Cîțu de către toate partidele din cadrul coaliției a fost unul pentru modernizarea și dezvoltarea României. Evoluțiile din ultimele 9 luni au confirmat nu doar angajamentul, dar și succesul său și al întregii echipe guvernamentale în avansarea pe acest drum. Reușitele României din această perioadă, de la creșterea economică record, la fondurile mai mari ca niciodată alocate pentru investiții, vorbesc de la sine despre buna guvernare realizată de către cabinetul condus de către premierul Florin Cîțu. Este important nu doar să continuăm în aceeași manieră, dar chiar să accelerăm procesele de transformare în bine a României, generând astfel progrese ireversibile care să se vadă direct în confortul vieții de zi cu zi al românilor.

Programul Anghel Saligny nu este despre ambiții, ci despre dorința noastră ca formațiune a coaliției de a fi alături de comunitățile locale, să aibă acces la serviciile de bază ale secolului XXI, într-o țară europeană. România nu înseamnă doar marile orașe, România înseamnă și sate, și comune, iar obiectivul nostru este să ridicăm întreaga Românie. Accesul la servicii de apă și canal, la gaze, la drumuri moderne, trebuie să țină de firescul vieții de zi cu zi al fiecărui român din fiecare localitate a țării. Este o normalitate și o necesitate pe care actuala coaliție s-a angajat să le realizeze. programul este complementar PNRR și este în total acord cu PPE, partenerii noștri europeni. pentru ca toate obiectivele de dezvoltare ale României, incluse în programul de guvernare, să fie atinse este obligatoriu ca actuala coaliție de guvernare să funcționeze prin dialog, loialitate și respect reciproc până în 2024 și chiar până în 2028. Dincolo de orice diferențe, ceea ce ne unește și ne-a adus împreună cântărește mult mai mult.", se arată în textul rezoluției adoptate de BPN al PNL, potrivit lui Rareș Bogdan

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel