BPM TV prezintă Back to NO SCHOOL Party în Sfântul Tuş
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
BPMTV 5 Oct Back To No School-1
BPMTV 5 Oct Back To No School-1

Toţi iubitorii muzicii electronice de calitate - liceeni, studenți, petrecăreți - sunt invitați, sâmbătă, 5 octombrie, la un party ghiduş animat de la platane by DJ Vasile, Rolf şi Alcalina, în localul de pe strada Doamnei nr. 3, Sfântul Tuș. Invitația vine din partea noului canal de televiziune online BPM TV, care promite o seară de "chefuri ce vor tempera avântul studiului pe toată perioada anului… zis şcolar - BPM TV Party Sessions ritmează, decomprimă, electrifică!"

La Sfântul Tuş ne doare la... başi de şcoală!

Lansat pe 13 august, BPM TV organizează un al doilea eveniment, Back to NO SCHOOL, ce își propune în zilele ce urmează să marcheze prin mai multă zarvă în online și în cluburile bucureștene revenirea la cămin, reîntâlnirile cu prietenii sau cu profesorii. De-acum înainte, petrecerile BPM TV, care vor concentra reflectoarele capitalei şi pe vârfurile, şi pe underground-ul muzicii electronice româneşti, vor oferi contrapunctul de distracţie, cu intrarea mereu liberă.

Pentru sâmbătă, începând de la ora 22:00, la butoane va fi DJ Vasile, un nume binecunoscut pe scena muzicii electronice româneşti, un deschizător de drumuri care a inaugurat acest gen muzical pe plaiurile noastre. DJ Vasile mixează şi promovează în continuare sonorităţile electronice, punând totodată umărul şi la popularizarea DJ-ilor nou-sosiţi în peisaj - prin colaborarea cu acest maestru incontestabil al platanelor, BPM TV îşi propune să ofere un sprijin şi o rampă de lansare creatorilor de muzică electronică nou-sosiţi în peisaj.

Groove-uri grave şi punţi între arte! 

"Proiectul BPM TV nu dă doar ghes la ţopăială contagioasă, noi traversăm platforme - ne găsiţi şi pe Facebook, dar şi pe canalul nostru de YouTube, curând cu un proiect artistic-educativ care beneficiază de participarea extraordinară a lui DJ Vasile. Iar “pe viu” ne veţi vedea în miez de club la party-urile BPM TV, cu o cameră în mână şi o bătaie din picior, pe pulsul muzicii. Trasându-şi două direcţii de activitate, online şi offline, BPM TV vine în întâmpinarea amatorilor unui gen muzical care, în ciuda popularităţii evidente, nu are încă parte de expunerea şi aprecierea ce i s-ar cuveni în virtutea numărului mare de fani. Uniţi de o pasiune pentru muzica electronică, pe de-o parte, şi mediul audio-vizual, pe de alta, membrii echipei BPM TV provin din tot spectrul artistic românesc - din spatele DJ desk-ului, dar şi al camerelor de filmare. Prin înfiinţarea BPM TV, ne-am propus să construim un canal de legătură directă, virtuală şi fizică, între artistul de la mixer şi fanul de pe ringul de dans. Iar comunicarea va curge liber din ambele sensuri!", se precizează în comunicatul BMP TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel