România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Autor: Alexandru Ichim | Publicat pe: 18 oct 2019 / 13:50
Lider Pro România, convins că Guvernul va fi VOTAT a doua oară. Nu se ajunge la anticipate
Un lider Pro România este convins că Guvernul va fi votat a doua oară și că nu se va ajunge la alegeri anticipate. 

Co-preşedintele organizaţiei din Botoşani a Partidului Pro România, Dumitru Chelaru, şi-a manifestat, vineri, convingerea că senatorii şi deputaţii, indiferent de culoarea lor politică, vor vota viitorul guvern, pentru a nu pierde avantajele pe care le presupune mandatul de parlamentar, scrie Agerpres.

El a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că riscul dizolvării Parlamentului este foarte mic pe motiv că membrii celor două camere urmăresc interesele proprii, nu cele ale alegătorilor care i-au trimis acolo.

"Sunt convins că, chiar dacă la prima încercare Guvernul nu va trece, nu se va valida, la a doua încercare va trece, pentru că nu vor să îşi piardă sinecurile şi avantajele. Garantat. Să nu credeţi că merg pentru noi acolo! Merg pentru salariu ăsta cu 150% sau 200% crescut şi nelipsit. Ei niciodată nu fac cerere la sfârşit să aibă Parlamentul nevoie de o rectificare, că nu au bani de salarii, că nu le ajung", a afirmat Chelaru, cel care deţine şi funcţia de primar al comunei Pomârla.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro