Lider Pro România, convins că Guvernul va fi VOTAT a doua oară. Nu se ajunge la anticipate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Un lider Pro România este convins că Guvernul va fi votat a doua oară și că nu se va ajunge la alegeri anticipate. 

Co-preşedintele organizaţiei din Botoşani a Partidului Pro România, Dumitru Chelaru, şi-a manifestat, vineri, convingerea că senatorii şi deputaţii, indiferent de culoarea lor politică, vor vota viitorul guvern, pentru a nu pierde avantajele pe care le presupune mandatul de parlamentar, scrie Agerpres.

El a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că riscul dizolvării Parlamentului este foarte mic pe motiv că membrii celor două camere urmăresc interesele proprii, nu cele ale alegătorilor care i-au trimis acolo.

"Sunt convins că, chiar dacă la prima încercare Guvernul nu va trece, nu se va valida, la a doua încercare va trece, pentru că nu vor să îşi piardă sinecurile şi avantajele. Garantat. Să nu credeţi că merg pentru noi acolo! Merg pentru salariu ăsta cu 150% sau 200% crescut şi nelipsit. Ei niciodată nu fac cerere la sfârşit să aibă Parlamentul nevoie de o rectificare, că nu au bani de salarii, că nu le ajung", a afirmat Chelaru, cel care deţine şi funcţia de primar al comunei Pomârla.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel