Borussia Dortmund-Real Madrid 4-1: Lewandowski a dat 4 goluri. Video
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Borussia Dortmund a dat de pământ cu Real Madrid, miercuri, în cea de-a doua semifinală a Ligii Campionilor. După ce Barcelona a fost umilită de Bayern Munchen, cu 4-0, nemții au recidivat și au câștigat iar împotriva spaniolilor, de data asta cu "doar" 4-1, toate cele patru goluri ale Borussiei fiind marcate de Lewandowski.

[caption id="attachment_309534" align="alignleft" width="184"] foto: gsp.ro[/caption]

Germania domină Europa în acest sezon de Liga Campionilor, fiind foarte aproape de a trimite ambele finaliste la Londra, pentru a se bate pentru titlul de Campioană a Europei, pe Noul Wembley.

Deși după tragerea la sorți a semifinalelor cei mai mulți vedeau o finală între Real Madrid și Barcelona, cele două echipe nemțești au dat toate calculele peste cap.

Borussia a început tare partida de pe teren propriu, iar în minutul 8 Lewandowski și-a început reprezentația, făcând 1-0. Real a egalat prin Ronaldo, cu două minute înainte de pauză, după o eroare făcută de Hummels.

După revenirea de la cabine, în doar 17 minute, Lewandowski a înscris de 3 ori ('50, '55 și '67).

Pe lângă cele 4 goluri, Dortmund a mai ratat și alte ocazii, astfel că, în returul de pe Bernabeu, spaniolilor le va fi extrem de greu să întoarcă soarta calificării.

Echipele de start: Dortmund: Weidenfeller - Piszczek, Hummels, Subotic, Schemelzer - Bender, Gundogan - Błaszczykowski, Reus, Götze - Lewandowski Rezerve: Langerak, Santana, Kehl, Leitner, Sahin, Großkreutz, Schieber Real Madrid: Diego López - Sergio Ramos, Pepe, Varane, Coentrao - Xabi Alonso, Khedira - Özil, Modrici, Cristiano Ronaldo - Higuaín Rezerve: Casillas, Kaká, Benzema, Albiol, Callejón, Di María, Nacho

Vezi aici cele mai importante faze ale meciului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel