Boris Johnson s-a îndrăgostit de Evia. Fostul premier britanic a fost surprins pentru a șasea oară în Grecia
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto GreekCityTimes
foto GreekCityTimes
Fostul premier britanic Boris Johnson a ales iar Grecia ca destinație de vacanță. 

Boris Johnson a fost surprins într-o bluză neagră, bermude și încălțări de aceeași culoare, mergând cu grijă pe plaja din Niborio, purtând un copil mic pe umeri. Puțini au acordat atenție bărbatului blond și femeii care îl urma, ținând de mână unui băiețel. Abia când bărbatul l-a luat pe copil de pe umeri, unii l-au recunoscut pe fostul premier britanic, notează GreekCityTimes

Mulți ar considera că micul sat din Evia ar fi ultimul loc pe care l-ar alege un fost prim-ministru al Marii Britanii, care se întâmplă să fie și o persoană foarte recunoscută. Cu toate acestea, așa cum a subliniat Proto Thema, este o persoană care știe multe despre Grecia și evită în mod conștient insulele precum Mykonos și Santorini sau animata Rodos, unde britanicii sunt aproape peste tot. 

De altfel, Boris Johnson alege Grecia ca destinație de vacanță pentru al șaselea an la rând. În această vacanță, s-au bucurat de plaja micuței așezări Niborio aproape zilnic, el, soția sa și cei trei copii.

Pentru ei, vacanța a începutul chiar de la începutul lunii august, când au aterizat la Atena. Prima lor oprire a fost la Nea Makri, unde familia închiriase o vilă pentru a sta puțin mai mult de o săptămână. La supermarketul local, a fost observată și o tânără dădacă. Al treilea lor copil abia a împlinit o lună. Jurnaliștii din Grecia au remarcat că, la fel ca anul trecut, cuplul și-a cumpărat singur produsele dorite, fiind confortabili în această poziție. 

Ulterior, familia a mers cu vasul care i-a dus în Marmari, Evia, iar de acolo au ajuns în Niborio, un mic sat frumos aflat între Marmari și Styra. Anul trecut, Johnson alesese Styra. Jurnaliștii mai scriu că a fost deosebit de prietenos cu oamenii care l-au abordat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel