Borcea ar putea dona darul de la nuntă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Minunea s-ar întâmpla dacă Borcea ar locui în Germania. Şi asta pentru că milionarii germani s-au oferit să ajute statul renunţând la o parte din banii lor. Este vorba despre un impozit de 5 % pe avere pe care milionarii germani se oferă să-l plătească statului, potrivit jurnaliştilor britanici.

oana-stanciulescuBorcea ar putea dona darul de la nuntă şi dacă ar trăi în Franţa. Liliane Bettencourt, cea mai bogată femeie din Franţa, le cere miliardarilor francezi să plătească o contribuţie specială la trezoreria statului.

Nu e o noutate că românii cu bani se dau în vânt după automobile Ferrari. Puţin probabil însă să-i urmeze exemplul preşedintele comaniei Ferrari, italianul Luca di Montezemolo, care ar vrea să dea şi el o mână de ajutor italienilor punând la dispoziţie o parte din avere.

Ceea ce ştim sigur este faptul că proaspătul însurăţel Cristi Borcea este în drum spre Miami unde deţine şi o casă. Poate că odată ajuns în SUA, în luna de miere, se va lua după Warrent Buffett, al doilea bogat al Americii, care a cerut Congresului să-i taxeze mai mult pe milionarii americani, şi va pune şi el la bătaie darul de nuntă de la Otopeni.

Cristi Borcea nu este însă nici singurul cu dare de mână, şi nici cel mai avut om de afaceri din România. El este într-o companie selectă şi destul de numeroasă. Iată de ce va întreb cine credeţi că ar trebui să ajute guvernul Boc – Videanu, Cocoş, Berceanu, Buzoianu, Umbrărescu, Popoviciu, Căşuneanu sau oricine altcineva care a devenit miliardar făcând afaceri cu statul român?

În acest fel, aurul de la Roşia Montană ar putea să rămână generaţiilor viitoare, care poate vor fi mai competente şi mai cinstite în a gestiona acest zăcământ al României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel