Bono, solistul trupei U2, are un frate vitreg: Tatăl meu a avut o prietenie profundă cu această femeie superbă
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 26 iun 2022, 08:33
WhatsApp
Fotografie de la Sebastiaan Stam, Pexels
Fotografie de la Sebastiaan Stam, Pexels
Cântărețul trupei U2, Bono, a dezvăluit că are un frate vitreg, de a cărui existență nu a știut timp de zeci de ani. Când a aflat, l-a întrebat pe tatăl său dacă o iubește pe mama lui și cum s-a putut întâmpla așa ceva.

"Mai am un frate, pe care îl iubesc și îl ador, despre care nu știam că îl am", a declarat el la emisiunea Desert Island Discs de la BBC Radio 4.

Solistul a spus că a aflat despre fratele său vitreg în anul 2000, adăugând că este "împăcat" cu acest lucru.

Artistul în vârstă de 62 de ani i-a spus prezentatoarei Lauren Laverne că mama sa, Iris, care a murit în 1974, nu știa că soțul ei avea un copil cu o altă femeie.

"Este o familie foarte apropiată", a spus Bono, "și aș putea spune că tatăl meu a avut o prietenie profundă cu această femeie superbă, care face parte din familie, iar apoi au avut un copil. Și toate acestea au fost ținute în secret".

După ce a aflat, Bono a vorbit cu tatăl său, Bob, înainte de moartea acestuia, în 2001.

"L-am întrebat dacă o iubește pe mama mea, iar el a spus că da", și-a amintit el. "Și l-am întrebat cum s-a putut întâmpla așa ceva, iar el a spus: "Se poate", și că încerca să îndrepte lucrurile.

"Nu își cerea scuze, ci doar afirma: "Acestea sunt faptele". Și sunt împăcat cu asta".

Întrebat dacă mama sa știa, Bono a răspuns: "Nu știu: Nu, nimeni nu știa. Este evident că tatăl meu trecea prin multe, dar parțial capul lui era în altă parte, pentru că inima lui era în altă parte."

Cântărețul mai are un frate mai mare, pe nume Norman.

În cadrul emisiunii, Bono a discutat despre moartea mamei sale, în urma unui anevrism cerebral, când el avea 14 ani, și despre cum moartea ei a avut un impact uriaș asupra familiei sale.

"Este psihologie de buzunar, dar mi-am găsit imediat o altă familie - am format U2, am găsit-o pe Ali [Hewson, soția sa], s-a întâmplat destul de repede", a spus el.

Bono a descris relația sa cu tatăl său ca fiind "complicată", adăugând: "Sunt sigur că am fost greu de tratat. Și el făcea față la multe. Nu prea știa ce se întâmplă. Iar eu am înțeles ulterior că el făcea față altor lucruri".

Bono, care intenționează să lanseze o autobiografie în cursul acestui an, a devenit celebru la începutul anilor 1980 și a devenit unul dintre cele mai mari staruri rock de pe planetă.

Printre hiturile trupei se numără Vertigo, Beautiful Day, One, With Or Without You și I Still Haven't Found What I'm Looking For.

A scris multe dintre cele mai de succes cântece ale grupului, devenind totodată cunoscut ca activist pentru drepturile omului, scrie Mediafax.

Trupa Voltaj, la un pas să se dizolve. Mama unui membru al trupei i-a convins să revină pe scenă

”Cel mai greu an pentru mine a fost 2002, cu două evenimente nefericite. Primul a fost în luna mai, atunci când a căzut scena pe noi la Satu Mare și toboșarul nostru a rămas patru luni imobilizat și, mă rog, a fost foarte dificil să depășim momentul. Ani la rândul ne uitam în sus să vedem dacă plouă sau dacă scena este destul de solidă”, povestește Călin Goia.

”În același an a fost și accidentul basistului nostru în care și-a pierdut viața logodnica și fiica lui, moment care ne-a pus pe margine o perioadă bună de timp. Mama lui ne-a rugat să revenim, să îl scoatem din starea asta și să urcăm pe scenă, pentru că acolo ne e locul”, a mai spus Călin Goia, conform Fanatik.

”Mă emoționez și acum când mă gândesc… A fost cel mai greu an pentru noi, cumva l-am depășit, iar acum sunt foarte fericit să îl văd pe Prunus, basistul nostru, că are o soție și o fetiță superbă.

Și, cumva, chiar dacă lucrurile astea nu se vor șterge niciodată din inima lui, cel puțin reușește să stea pe linia de plutire, să meargă mai departe pentru că are acest rost”, a concluzionat solistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?