REȚETĂ. Cum să prepari bomboanele Raffaello
Pentru cei care doresc să își surprindă apropiații cu bomboane Raffaello făcute în casă, cei de la culinar.ro vă dezvăluie rețeta simplă de preparare.
Bomboanele Raffaello reprezintă un deliciu pentru toată lumea și sunt extrem de ușor de preparat. Acesta este un desert care poate fi realizat oricând la tine în casă și pot fi o surpriză plăcută de Crăciun pentru cei dragi.
Ingredientele necesare:
-1 pachet unt (250 g),
-1 cană zahăr,
-50 g nuca de cocoş,
-esenţă vaniliedupa gust,
-200g lapte praf sau 150g lapte praf şi 50g biscuiţi,
-alune.
Mod de preparare rapid
Aceste bomboane sunt foarte ușor de preparat și foarte gustoase în orice moment al zilei. Trebuie să frecate mai întâi cu unt, după care se adaugă puțină esență de vanilie și se freacă în continuare. Ulterior se adaugă nucă de cocos și se freacă până se încorporează, după care adăugați laptele praf. Se fac biluţe cu miez de alună, apoi se dau prin nuca de cocoa. Se bagă la frigider până se întăresc.
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News