BOMBĂ în media! PRO TV ar fi fost scos la VÂNZARE
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp

Grupul CME ar scoate companiile și mărcile din România la vânzare. Potrivit lui Cătălin Tolontan, sunt discuții cu mai multe companii pentru vânzarea canalului PRO TV. În aceste discuții sunt implicate companiile RCS&RDS și Dogan, care deține Kanal D. 

logo pro tv"Grupul american CME sondează posibilitatea vînzării companiilor și mărcilor sale din România. Există discuții de tatonare cu mai multe companii, avînd ca subiect nava amiral, canalul ProTV, pentru care au fost contactațiRCS&RDS și turcii de la Dogan, deținătorii Kanal D în România. Conform estimărilor CME, pe ProTV ar putea să obțină undeva între 150 și 200 de milioane de euro", a scris Cătălin Tolontan, pe blogul său.

Așa cum deja se cunoaște, studiourile Buftea au fost scoase la vânzare în urmă cu aproximativ trei săptămâni. Favorit pentru cumpărare este Cristi Burci, care a cumpărat Prima Tv.

"În privința radiourilor ProFM și InfoPro, ultimul atractiv din perspectiva licenței naționale, există un interes din partea lui Sebastian Ghiță și a grupului elvețian Ringier", mai scrie Tolontan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel