Data actualizării:
Data publicării:

Bolizi de LUX, înghițiți de apele mării. O navă s-a scufundat cu tot cu încărcătură

Autor: Andreea Ditcov | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto colaj: Pexels
Sursă foto colaj: Pexels
O navă încărcată cu bolizi de lux la bord s-a scufundat în largul Portugaliei. 

O navă de marfă care transporta mii de mașini de lux s-a scufundat în largul arhipelagului portughez Azore, la aproape două săptămâni după ce a luat foc, scrie BBC. Nava, numită Felicity Ace, transporta aproximativ 4.000 de mașini precum Porsche și Bentley.

Nava se afla în drum spre Rhode Island din Statele Unite din portul german Emden când a izbucnit incendiul.

Incendiu pe navă la mijlocul lunii februarie

Toți membrii echipajului au fost evacuați când incendiul a izbucnit pe 16 februarie.

Joao Mendes Cabecas, căpitanul celui mai apropiat port de pe insula Faial, a declarat pentru Reuters că nu a fost raportată nicio scurgere de petrol până acum, dar a spus că există temeri că rezervoarele de combustibil ar putea fi avariate în timp ce nava se află pe fundul Atlanticului la o adâncime de aproximativ 3.500 de metri (2,17 mile).

Marina portugheză a declarat că nimeni nu a fost rănit de incendiu și că cei 22 de membri ai echipajului au fost duși la un hotel după ce marina, patru nave comerciale care navigau în zonă și Forțele Aeriene portugheze au finalizat evacuarea.

Incendiu pe feribot în Corfu

Trei șoferi, unul bulgar, unul român și unul belarus, au fost spitalizați în insula Corfu, după incendiul produs la bordul feribotului italian Euroferry Olympia. 

”Cele două persoane, un belarus și un român, care au fost salvate de pe Euroferry Olympia au fost externate astăzi. Tot personalul medical al spitalului a făcut tot ce a putut din punct de vedere profesional pentru a răspunde situației dificile și vreau să le mulțumesc călduros. Sperăm la vești bune cu privire la persoanele care încă sunt dispărute” a spus Leonidas Roubatis, directorul spitalului din Corfu, scrie enimerosi.com. 

Conform sursei citate, un șofer grec, dat inițial dispărut, a fost identificat de către fiul său. Este vorba despre un șofer de transport internațional, de 58 de ani. A fost recunoscut de fiul său după tatuaje. Se pare că a fost găsit la cel de-al doilea nivel al feribotului în mașina pe care o conducea, decedat. Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel