Boicotul Camerei Deputaţilor continuă. Parlamentarii PSD şi PNL au părăsit şedinţa de plen
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Parlamentarii PSD şi PNL au refuzat, şi marţi, să participe la şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor, întrucât şedinţa era condusă de Roberta Anastase, iar la prezidiu se afla şi Sever Voinescu.

Înainte de a părăsi sala, viceliderul grupului PNL, Eugen Nicolăescu, a reamintit decizia deputaţilor liberali de a nu participa la şedinţele de plen conduse de către Roberta Anastase şi cu Sever Voinescu la prezidiu. Nicolăescu a mai spus că puterea se înşeală considerând că lucrările Parlamentului se pot ţine şi în absenţa opoziţiei.

Eugen Nicolăescu a precizat că deputaţii liberali se vor afla la grup pe durata şedinţei de plen a Camerei. El a mai spus că nu a văzut niciun deputat PSD în sala de plen, informează Mediafax.

Şi liderul grupului PSD, Mircea Duşa, a anunţat, în plen, că deputaţii social-democraţi îşi menţin decizia de a părăsi lucrările Camerei atât timp cât acestea sunt conduse de Roberta Anastase. El a precizat că deputaţii PSD vor sta la sala de grup, iar cei care doresc să îi consulte în vreo problemă îi găsesc acolo.

Citeşte şi:

PSD boicotează şedintele Camerei Deputaţilor, până la demisia Robertei Anastase

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel