Data actualizării:
Data publicării:

Bogdan Vintilă, antrenor FCSB: Trebuie să rămânem umili

Autor: Mihai Ciobanu | Categorie: Sport
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Bogdan Vintilă a declarat, duminică, după victoria FCSB-ului în fața Viitorului, scor 2-0, că este foarte mulțumit de jocul elevilor săi.

Bogdan Vintilă a declarat, duminică, după victoria FCSB-ului în fața Viitorului, scor 2-0, că este foarte mulțumit de jocul elevilor săi. ”Sunt mulțumit de jocul făcut de jucătorii mei și că am reușit să luăm cele trei puncte. Vrem să rămânem la fel de motivați și să câștigăm si jocul cu Craiova. Fazele fixe sunt parte a antrenamentului nostru. Mă bucur foarte mult pentru jucători că au reușit să marcheze și s-au descătușat. Una peste alta a fost un joc foarte bun și sunt mulțumit de ei.

Soiledis confirmă că este un jucător inteligent, polivalent și că poate juca pe mai multe posturi. Când am preluat echipa știam ce pot jucătorii. Am considerat că se poate lucra foarte bine cu ei pentru că sunt jucători foarte buni. Îmi doream să ajung cât mai sus, dar trebuie să rămânem la fel de liniștiți, de umili ca atunci când eram jos în clasament. Ne așteaptă un joc cu echipă foarte bună. Va fi un joc interesant”, a declarat tehnicianul la Digi Sport. În clasamentul din Liga 1, FCSB se află pe locul 4, cu 36 de puncte, iar FC Viitorul ocupă locul 5, cu 35 de puncte, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel