Bogdan Trif, atac la Raluca Turcan: Dormiți bine, doamna Turcan?
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Bogdan Trif  Foto: turnulsfatului.ro
Bogdan Trif Foto: turnulsfatului.ro
Președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, o atacă  dur pe vicepremierul  și președinte PNL Sibiu,  Raluca Turcan, pentru masurile luate  în cazul creșterii exagerate a numarului de cazuri de infectare cu COVID-19 din Sibiu.

"Au ajuns sibienii la vorbele dumneavoastră, rostite de la pupitrul Guvernului: ”să se culce sănătoși și să se trezească, Doamne-ferește, morți”!

Sunt deja patru luni de când am făcut publice abuzurile și ilegalitățile comise pentru numirea managerului Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu și am cerut demisia de onoare a președintei Consiliului Județean, Daniela Cîmpean, cea care a orchestrat simulacrul de concurs în urma căruia Liliana Coldea a ajuns să conducă Spitalul. Chiar Direcția de Control și Integritate a Ministerului Sănătății condus de Nelu Tătaru a constatat că toată procedura a fost nelegală.

În urmă cu trei luni, PSD Sibiu a dat în judecată Spitalul Județean și Consiliul Județean (în subordinea căruia se află spitalul) și a cerut, în instanță, anularea acestui act administrativ.

Din nefericire, „a fost nevoie să moară oameni”, mult prea mulți oameni, ca să se trezească la realitate guvernanții și să ceară, în ultimul ceas, demisia Lilianei Coldea, în tandem cu eternul director al DSP Sibiu, Gabriel Budescu (reprezentant de frunte al vechiului PDL, metamorfozat în noul PNL). Probabil că nici acum nu s-ar fi întâmplat dacă nu ar fi explodat opinia publică, revoltată de numărul mare de vieți pierdute, victime ale incompetenței celor aflați în fruntea instituțiilor responsabile cu gestionarea pandemiei.

Adevărații vinovați pentru managementul defectuos care a dus la moartea sibienilor sunt Raluca Turcan și Daniela Cîmpean, cele care au dirijat și girat numirea în funcții a tuturor incompetenților cu carnet de partid PNL.

Turcan și Cîmpean trebuie să plece, împreună cu toată gașca lor de impostori!(În foto, copie după documentul Ministerului Sănătății condus de Nelu Tătaru – PNL, care dovedește ilegalitatea organizării concursului pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu)", a scris pe Facebook liderul PSD Sibiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel