BOGDAN OLTEANU, desemnat de PNL la BNR. Vezi nominalizările pentru ASF și SRR
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Conducerea PNL a decis, miercuri, susţinerea lui Bogdan Olteanu pentru poziţia de viceguvernator al BNR. De asemenea, conducerea PNL a făcut nominalizările și pentru conducerea ASF și pentru  Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Radio

Conducerea PNL a decis, miercuri, susţinerea lui Bogdan Olteanu pentru poziţia de viceguvernator al BNR, a lui Alexe Gavrilă în conducerea ASF, a lui Ducu Bertzi şi Dan Mihalache în Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Radio, a anunţat preşedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis.

Liderul PNL a precizat că deciziile pentru nominalizarea reprezentanţilor liberalilor la BNR, ASF şi SRR s-au luat prin votul membrilor Biroului Politic.

Citește: Alegeri la BNR. Cine candidează

În ceea ce priveşte mandatele alocate în Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Radio, liberalii au contestat faptul că, în urma negocierilor dintre liderii grupurilor parlamentare, le-a fost alocat un singur mandat. Astfel, liderul deputaţilor PNL, George Scutaru, a anunţat că va contesta la Curtea Constituţională decizia prin care va fi numit noul CA al SRR, întrucât nu a fost respectat algoritmul parlamentar.

Cele două Camere ale Parlamentului se vor reuni în plen comun, lunea viitoare, de la ora 16.00, pentru a vota noile componenţe ale Consiliilor de Administraţie ale BNR, Curţii de Conturi şi SRR, precum şi preşedintele SRTV şi un membru al ASF.

Citește și: Olteanu, demisie după căderea lui Vlasov

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel