Data publicării:

Bogdan Ivan, propus ca interimar la Ministerul Familiei

Autor: Liana Ganea | Categorie: Politica
WhatsApp
Foto: Facebook, Bogdan Ivan
Foto: Facebook, Bogdan Ivan
Premierul l-a propus pe ministrul Digitalizării, Bogdan Ivan, interimar la Ministerul Familiei. 

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a transmis, vineri, Administraţiei Prezidenţiale propunerea de desemnare a ministrului Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Bogdan-Gruia Ivan, ca ministru interimar al Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, se arată într-un comunicat al Guvernului.

Potrivit comunicatului, premierul a avut, tot vineri, o discuţie pe tema situaţiei din azilele care fac obiectul controalelor cu Gabriela Firea, care şi-a depus mandatul din funcţia de ministru al Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse.

Şeful Executivului a precizat că şi primarii, şefii de Consilii Judeţene, directorii de instituţii publice locale sau şefii din poliţie care au legătură cu acest subiect aflat în atenţia publică trebuie să îşi asume pe deplin responsabilitatea şi să facă un pas în spate, se spune în comunicat.

"Este nevoie de o schimbare reală, în profunzime, ca să putem repara acest sistem odios care a corupt conştiinţe în schimbul banilor. Mi-am asumat ca prim-ministru acest lucru. Şi voi merge până la capăt! Voi schimba lucrurile de sus până jos, alături de colegii mei din Guvern, de Biserica Ortodoxă Română şi de restul cultelor din România, precum şi de societatea civilă. Nu am nicio milă pentru cei care au distrus vieţile şi sufletele unor oameni fără apărare!", a declarat prim-ministrul.

Gabriela Firea a demisionat, vineri, din funcţia de ministru al Familiei, Tineretului şi Sportului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel