Bogdan Diaconu susține că Udrea vrea la Cotroceni
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
bogdan_diaconu
bogdan_diaconu

Vicepreședintele PC, Bogdan Diaconu, susține, într-un comunicat de presă, că Elena Udrea și-a uitat deja ministerul și țintește capitala. Politicianul este de părere că, de fapt, Traian Băsescu vrea ca Udrea să ajungă primar general pentru ca mai apoi să o lase în locul lui la Cotroceni, astfel încât „puterea rămâne în familie”.  „Ar fi o noutate pentru istoria României să nu mai avem un cuplu dictatorial în acelaşi timp la cârma ţării, ci succesiv, cu Elena în a doua parte a dinastiei prezidenţiale. După două mandate la Cotroceni cu Udrea, numai bine se face mare mezina preşedintelui şi astfel o altă Elena ar putea prelua conducerea afacerii de familie care este România”, afirmă Diaconu.

Elena Udrea a prezentat pe blogul personal un plan destinat Bucureștiul pe care dorește să îl transforme din nou în Micul Paris. Opinia postată de Udrea a dat naștere la speculații conform cărora ministrul Dezvoltării se pregătește să candideze la Primăria Capitalei.

Potrivit reprezentantului PC, primul lucru ce trebuie schimbat în Bucureşti este să fie depolitizat şi administrat corect, nu hăicuit de interese de partid.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel